Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339333164 Márka: DKNY

DKNY Kockás Minta MagSafe iPhone 16 Pro Tok - Fekete


Cikkszám: DK000244-0 | EAN/Vonalkód: 3666339333164 | Márka: DKNY

DKNY Kockás Minta MagSafe iPhone 16 Pro Tok - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DKNY Bőr Kockás Mono Minta MagSafe
A DKNY egy nagyon jól ismert és értékelt amerikai divatmárka, amely tökéletesen ötvözi az eleganciát és az időtlen jelleget a modernséggel és a városi élet energiájával. Érezze New York lüktető ritmusát, sugározzon eleganciát és egyediséget. Emelje ki egyéniségét és kifejezőkészségét.

Fejezze ki tökéletes stílusát
Minden tokot a DKNY márka egyedi mintájával díszítették, mely hatásos geometriai rácsmotívumot formál. Ez a jellegzetes minta figyelemfelkeltő egyediségével és különleges megjelenésével. Egy további díszítés a tok színvilágában függőlegesen elhelyezett széles sáv, amely összhangban és eleganciával teremt egységet. A dizájnt egy kis DKNY márkalogó zárja, amely kiemeli a kollekció presztízsét és hitelességét.

Csak magas minőségű anyagok
Minden tok ebből a különleges kollekcióból elsősorban kiváló anyagokból készül. Minden tok alapja tartós termoplasztikus poliuretán, amely nemcsak védelmet garantál, hanem kényelmes használatot is biztosít. A felső részt nagyon finom öko-bőr borítja, amely kifogástalan megjelenést és ellenállóságot biztosít a sérülésekkel szemben, így hosszú ideig megőrzi kifogástalan megjelenését.

Tökéletesen illeszkedik a telefonjához
Ez az elegáns tok nemcsak a telefon kiváló megjelenését és egyedi dizájnját hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülések és ütések ellen. A gondosan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől.

Töltse telefonját hihetetlen kényelemmel
Minden tok ebből a kollekcióból mágneses MagSafe gyűrűvel lett gazdagítva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és könnyű töltést. Mostantól felejtse el a tok levételét a töltéshez - a kollekció lehetővé teszi a telefon akkumulátorának kényelmes töltését anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

A tok a DKNY licenc alapján készült.

Műszaki adatok
Kollekció: DKNY Bőr Kockás Mono Minta MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett