Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339334246 Márka: DKNY

DKNY Kockás minta és nyomtatott csíkok iPhone 16 Pro tok - Rózsaszín


Cikkszám: DK000257-0 | EAN/Vonalkód: 3666339334246 | Márka: DKNY

DKNY Kockás minta és nyomtatott csíkok iPhone 16 Pro tok - Rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DKNY Kockás Mono Minta és Nyomtatott Csíkok

A DKNY egy nagyon jól ismert és elismert amerikai divatmárka, amely az elegáns, időtlen karakter tökéletes kombinációjáról ismert, modernitással és a városi élet energiájával. Érezd New York lüktető ritmusát, sugározz eleganciát és egyediséget. Emeld ki individualizmusodat és kifejezőkészségedet.

Fejezd ki tökéletes stílusérzékedet
Minden tok egyedi motívummal van díszítve, amely az exkluzív DKNY divatház kezdőbetűiből áll, amelyeket egy szokatlan kockás mintában rendeztek el. Ez a minta nagyon jellegzetes és figyelemfelkeltő a különleges kialakítása révén. További dekorációként széles csíkok találhatók az alap színeiben, amelyek harmóniát és eleganciát hoznak létre. Az egészet a fém DKNY márka logója koronázza meg, amely kiemeli a kollekció presztízsét és hitelességét.

Tapintsd meg a legmagasabb minőségű anyagokat
Ennek az egyedülálló kollekciónak minden tokja nem csak vizuális mestermű, hanem kiváló anyagokból is készültek. Ezeknek a tokoknak a burkolata nagyon tartós termopolireutánból készült, amely nem csak védelmet garantál, hanem kényelmes használatot is biztosít. A teteje nagyon finom öko-bőrrel van díszítve, amely kifogástalan megjelenést és ellenállóságot nyújt a sérülésekkel szemben, és hosszú ideig megőrzi kifogástalan megjelenését.

Tökéletesen illeszkedik a telefonodhoz
Ez az elegáns tok nem csak a telefon kiváló megjelenését és egyedi dizájnját emeli ki, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülések és rázkódások ellen. A gondosan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között.

A tok a DKNY engedélyével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Kockás Mono Minta és Nyomtatott Csíkok
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett