Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339333225 Márka: DKNY

DKNY Egyszerű Ezüst Logó MagSafe iPhone 16 Tok - Fekete


Cikkszám: DK000247-0 | EAN/Vonalkód: 3666339333225 | Márka: DKNY

DKNY Egyszerű Ezüst Logó MagSafe iPhone 16 Tok - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A DKNY Egyszerű Ezüst MagSafe Logó a híres és elismert amerikai divatmárkához tartozik, amely tökéletesen ötvözi az eleganciát és az időtlen jelleget a modernséggel és a városi élet energiájával. Érezd New York lüktető ritmusát, sugározd az eleganciát és az egyediséget. Hangsúlyozd az egyéniségedet és kifejezőkészségedet.

Fejezd ki tökéletes stílusod A tok minimalista dizájnnal és dekoratív ezüst DKNY logóval rendelkezik, emellett a kamera körül fényes körvonal található, amely további védelmet nyújt a kamerának.

Csak kiváló minőségű anyagokból Mindegyik tok ebből az egyedi kollekcióból elsősorban kiváló anyagokból készül. Mindegyik tok alapja tartós termopoliuretán, amely nemcsak védelmet nyújt, de kényelmes használatot is biztosít.

Tökéletes illeszkedés a telefonodhoz Ez az elegáns tok nemcsak kiemeli a telefon kiváló megjelenését és egyedi dizájnját, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésekkel és ütésekkel szemben. Gondosan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a csatlakozókhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől.

Töltsd a telefonodat hihetetlen kényelemmel A kollekció minden tokját mágneses MagSafe gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így gyors és egyszerű töltést biztosít. Mostantól elfelejtheted a tok levételét a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi a telefon akkumulátorának kényelmes töltését anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

A tok a DKNY engedélyével készült.

Műszaki adatok Kollekció: DKNY Egyszerű Ezüst MagSafe Logó Típus: Keménytok Anyaga: TPU Szín: fekete Kompatibilitás: iPhone 16 6,1 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett