Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339334574 Márka: DKNY

DKNY DKHCP16XPBSWSK iPhone 16 Pro Max 6.9" fekete/fekete keménytok Wrist Strap Stock Logo tok


Cikkszám: DK000291-0 | EAN/Vonalkód: 3666339334574 | Márka: DKNY

DKNY DKHCP16XPBSWSK iPhone 16 Pro Max 6.9" fekete/fekete keménytok Wrist Strap Stock Logo tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A DKNY Wrist Strap Stock Logo egy híres és elismert amerikai divatmárka, amely a klasszikus és időtlen elegancia tökéletes ötvözése a modernitással és a városi élet energiájával. Érezd New York lüktető ritmusát, hangsúlyozd egyéniségedet és kifejezőkészségedet.

Kiváló minőségű kidolgozás: A DKNY tok az elegancia és stílus megtestesítője. Magas minőségű bőrből készült, amely a luxus megjelenést kiváló tartóssággal kombinálja. Ez az anyag karcolás- és szennyeződés-álló, biztosítva, hogy a tok hosszú ideig újszerű maradjon. Az egységes színű felület klasszikus és univerzális megjelenést kölcsönöz.

Stílusos és praktikus: A tok központi eleme a fémből készült DKNY logó, amely egyedi karaktert kölcsönöz és kiemeli a kizárólagosságát. A logó magas minőségű fémből készült, amely biztosítja tartósságát és elegáns megjelenését. Gondosan a tok közepébe ágyazva vonzza a tekintetet és tanúskodik a termék luxus jellegéről. A tok ideális választás azoknak, akik értékelik az egyedi kiegészítőket.

További funkcionalitás: Ezenfelül a tok egy praktikus csuklópánttal van felszerelve, amely megkönnyíti a hordást és biztosítja a biztonságot használat közben. A pánt ideális megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a funkcionalitást, lehetővé téve, hogy biztonságosan és stílusosan hordozd a telefonodat. Ennek köszönhetően mindig kéznél lesz a telefonod! Minden elemét gondosan tervezték és készítették el, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi szabványoknak.

A tok DKNY licenc alatt készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: Wrist Strap Stock Logo
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett