Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339334703 Márka: DKNY

DKNY DKHCP16SSMCBSK iPhone 16 6.1" fekete/fekete keménytok Liquid Silicone Metal Logo tok


Cikkszám: DK000292-0 | EAN/Vonalkód: 3666339334703 | Márka: DKNY

DKNY DKHCP16SSMCBSK iPhone 16 6.1" fekete/fekete keménytok Liquid Silicone Metal Logo tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A DKNY Liquid Silicone Metal Logo egy jól ismert és elismert amerikai divatmárka, mely az elegancia, az időtlen karakter és a modernitás tökéletes kombinációjáról híres, valamint a városi élet energiájáról. Érezd New York lüktető ritmusát, hangsúlyozd egyéniségedet és kifejezőképességedet.

Tűnj ki stílusoddal A Liquid Silicone Metal Logo tok kollekcióval fejezd ki egyedi stílusodat, amelyet a tok közepén elhelyezett nagy, lenyűgöző fém DKNY logó uralja. Ez a kifejező logó nemcsak dekoráció lehet számodra és telefonod számára, hanem kifejezi, hogy egy híres divatmárkához tartozol, és hangsúlyozza, hogy a legújabb trendekkel haladsz.

Élvezd a tok használatának kényelmét Ez az elegáns tok nemcsak a telefon kiváló megjelenését és egyedi dizájnját emeli ki, hanem mindenekelőtt biztosítja a készülék védelmét a véletlen sérülések és ütődések ellen. A gondosan megválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között.

Biztosíts kiváló védelmet a telefonodnak A gondosan megválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretánon alapul, amely nemcsak ellenáll a mindennapi viselésnek, de hosszú távon is megőrzi érintetlen esztétikáját.

A tokot a DKNY licenc alapján gyártották.

Műszaki adatok Kollekció: Liquid Silicone Metal Logo Típus: Keménytok Anyag: TPU/PC/Eco bőr Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 16 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett