Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339334567 Márka: DKNY

DKNY DKHCP16LPBSWSK iPhone 16 Pro 6.3" fekete/fekete keménytok Wrist Strap Stock Logo tok


Cikkszám: DK000290-0 | EAN/Vonalkód: 3666339334567 | Márka: DKNY

DKNY DKHCP16LPBSWSK iPhone 16 Pro 6.3" fekete/fekete keménytok Wrist Strap Stock Logo tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A DKNY Wrist Strap Stock Logo iPhone tok a DKNY, egy jól ismert és elismert amerikai divatmárka terméke, amely a kifinomult, időtlen karaktert tökéletesen ötvözi a modernitással és a városi élet energiájával. Élvezze New York lüktető ritmusát, hangsúlyozza az egyéniségét és kifejezőkészségét.

Kiváló minőségű kidolgozás: A DKNY tok az elegancia és stílus megtestesítője. Magas minőségű bőrből készült, amely a luxus megjelenést kitűnő tartóssággal ötvözi. Ez az anyag karc- és szennyeződés-álló, biztosítva, hogy a tok hosszú ideig újszerűen nézzen ki. Az egyszínű kivitel klasszikus és univerzális megjelenést biztosít.

Stílusos és praktikus: A tok központi eleme a fémből készült DKNY logó, amely egyedi jelleget ad és kiemeli a termék exkluzivitását. A logó magas minőségű fémből készült, biztosítva annak tartósságát és elegáns megjelenését. Gondosan beágyazva a tok közepébe, figyelmet vonz és a termék luxus jellegéről tanúskodik. A tok ideális választás azok számára, akik értékelik a különleges kiegészítőket.

További funkcionalitás: A tok egy praktikus csuklópánttal is fel van szerelve, amely megkönnyíti viselését és használat közben biztonságot nyújt. A pánt ideális megoldás azoknak, akik értékelik a kényelmet és funkcionalitást, lehetővé téve a telefon biztonságos és stílusos hordozását. Ennek köszönhetően mindig kéznél van a telefonja! A DKNY tok minden eleme gondosan lett megtervezve és elkészítve, hogy megfeleljen a legmagasabb minőségi szabványoknak.

A tok DKNY licenc alapján készült. Műszaki adatok: Kollekció: Wrist Strap Stock Logo Típus: Keménytok Anyag: TPU/PC Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett