Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339259785 Márka: DKNY

DKNY Bőr Kockás Mono Mintás MagSafe tok iPhone 13 Pro Max - Fekete


Cikkszám: DK000205-0 | EAN/Vonalkód: 3666339259785 | Márka: DKNY

DKNY Bőr Kockás Mono Mintás MagSafe tok iPhone 13 Pro Max - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A DKNY egy jól ismert és elismert amerikai divatmárka, amely tökéletesen ötvözi az eleganciát és az időtlen karaktert a városi élet modernitásával és energiájával. Érezd New York lüktető ritmusát, sugározd az eleganciát és az egyediséget. Hangsúlyozd az egyéniséged és expressziódat.

Fejezd ki tökéletes stílusod

Minden tokot a DKNY márka jellegzetes mintája díszít, amely egy szemet gyönyörködtető geometriai kockás mintát alkot. Ez a jellegzetes minta egyediségével és különleges dizájnjával vonzza a figyelmet. Egy további díszítés a borító színében elhelyezkedő széles, vertikálisan rendezett csík, amely egy koherens és elegáns egészet alkot. A dizájnt egy kis DKNY márkalogó koronázza meg, amely hangsúlyozza a kollekció presztízsét és hitelességét.

Csak prémium anyagok

Minden tok ebből az egyedülálló kollekcióból kiváló minőségű anyagokból készült. Minden tok alapja tartós termopoliretán (TPU), amely nemcsak védelmet biztosít, hanem kényelmes használatot is garantál. A tetejét nagyon finom eco-bőr díszíti, amely kifogástalan megjelenést és ellenállást biztosít a sérülésekkel szemben, így hosszú ideig megőrzi tökéletes megjelenését.

Tökéletes illeszkedés a telefonodhoz

Ez az elegáns tok nemcsak a telefon tökéletes megjelenését és egyedi dizájnját hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésekkel és ütésekkel szemben. A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges leeséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között.

Töltsd fel telefonodat hihetetlen kényelemmel

Minden tokban egy MagSafe mágnesgyűrű található, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Innentől kezdve felejtsd el, hogy le kellene venned a tokot a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltsd a telefon akkumulátorát anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

A tokot a DKNY márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok
- Kollekció: DKNY Bőr Kockás Mono Mintás MagSafe
- Típus: Keménytok
- Anyag: TPU/eco-bőr
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett