Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339259822 Márka: DKNY

DKNY Bőr Kockás Mono Minta MagSafe Tok iPhone 14 Pro Max - Fekete


Cikkszám: DK000208-0 | EAN/Vonalkód: 3666339259822 | Márka: DKNY

DKNY Bőr Kockás Mono Minta MagSafe Tok iPhone 14 Pro Max - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DKNY Leather Checkered Mono Pattern MagSafe

A DKNY egy jól ismert és elismert amerikai divatmárka, amely tökéletesen ötvözi az eleganciát és az időtlen jelleget a modernséggel és a városi élet energiájával. Érezd New York pulzáló ritmusát, sugározz eleganciát és egyediséget. Emeld ki az egyéniségedet és kifejezőkészségedet.

Tökéletesen kifejezett stílus

Minden tokot a DKNY márka egyedi mintája díszít, amely hatékony geometriai rács motívumot alkot. Ez a jellegzetes minta a maga egyediségével és rendkívüli dizájnjával vonzza a figyelmet. Egy további díszítő elem egy széles, függőlegesen elrendezett csík a tok színvilágában, amely egységes és elegáns összképet teremt. A dizájnt egy kis DKNY márka logó teszi teljessé, amely kiemeli ennek a kollekciónak a rangját és hitelességét.

Csak prémium anyagok

Ennek az egyedi kollekciónak minden tokja elsősorban kiváló anyagokból készült. Minden tok alapja tartós termopoliuretán, amely nemcsak védelmet garantál, hanem kényelmes használatot is biztosít. A teteje nagyon finom eco-bőrréssel van díszítve, amely kifogástalan megjelenést és ellenállóságot nyújt, így hosszú ideig megőrzi kifogástalan megjelenését.

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz

Ez az elegáns tok nemcsak a telefon kiváló megjelenését és egyedi dizájnját emeli ki, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésekkel és ütődésekkel szemben. A gondosan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan párnázza az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között.

Töltsd fel a telefonod hihetetlen kényelemmel

Ennek a kollekciónak minden tokja mágneses MagSafe gyűrűvel lett gazdagítva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és egyszerű töltést biztosítva. Mostantól felejtsd el, hogy le kell venni a tokot a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltsd fel a telefon akkumulátorát anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

A tok a DKNY engedélyével készült.

Műszaki adatok

Kollekció: DKNY Leather Checkered Mono Pattern MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/eco-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett