Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339266851 Márka: DKNY

DKNY 3D Gumiból készült ismétlődő mintás tok iPhone 15 Pro számára - fekete


Cikkszám: DK000198-0 | EAN/Vonalkód: 3666339266851 | Márka: DKNY

DKNY 3D Gumiból készült ismétlődő mintás tok iPhone 15 Pro számára - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DKNY 3D Gumiból készült ismétlődő mintás tok

A DKNY egy nagyon jól ismert és elismert amerikai divatmárka, amely az elegáns, időtlen karakter tökéletes kombinációját nyújtja a modernséggel és a városi élet energiájával. Érezd New York lüktető ritmusát, hangsúlyozd egyéniséged és kifejezőkészséged.

Anyagminőség

A tok egyik fő előnye az időtállósága és a károk elleni védelme. Magas minőségű gumiból készült, amely tökéletesen védi a telefont a karcolásoktól, esésektől és egyéb mechanikai sérülésektől, amelyek a mindennapi használat során előfordulhatnak. A tok gyártásához használt gumi nemcsak tartós, hanem nagyon rugalmas is, így könnyen felhelyezhető és levehető. Ezenkívül biztos fogást nyújt, hogy a telefon ne csússzon ki a kezedből, ami különösen fontos egy dinamikus, urbánus környezetben.

Látványos dizájn

Ennek a toknak a dizájnja igazi csemege a divat szerelmeseinek. A DKNY kollekcióra jellemző ismétlődő minta egyedi karaktert ad, és kiemeli ezt a kiegészítőt a többi közül. A tok alján elhelyezett, finom, de egyben feltűnő fehér DKNY logó hangsúlyozza a termék presztízsét és osztályát, így ideális kiegészítővé válik mindennapi használatra és különleges alkalmakkor egyaránt.

Figyelem a legapróbb részletekre

A tok praktikuma egybeesik esztétikai értékeivel. A pontosan kivágott nyílásoknak köszönhetően a felhasználó könnyen hozzáférhet az összes porthoz és gombhoz anélkül, hogy a tokot el kellene távolítani. Emellett az anyag, amelyből készült, könnyen tisztítható, így hosszú ideig tökéletes állapotban tartható. Ideális megoldás azok számára, akik értékelik a stílust és a funkcionalitást egyaránt.

A tok DKNY licenc alapján készült.

Műszaki adatok

Gyűjtemény: DKNY 3D Gumiból készült ismétlődő mintás

Típus: Kemény tok

Anyag: TPU/PC

Szín: Fekete

Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett