Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955578036804 Márka: Deerma

Deerma JS100 élelmiszer aprító és daráló


Cikkszám: JS100 | EAN/Vonalkód: 6955578036804 | Márka: Deerma

Deerma JS100 élelmiszer aprító és daráló


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az étel aprító, amire szüksége van
A Deerma JS100 egy elektromos élelmiszer aprító, ami nem csak a konyhába tökéletes, hanem akár egy utazásra is. A nagy akkumulátorának köszönhetően 30 alkalommal is lehet használni egy töltés után. Az erős motor biztosítja a készülék magas teljesítményét, és a kényelmesen elérhető gombok könnyűvé teszik a használatot. A készlet még tartalmaz egy kis kaparót, amivel alaposan le lehet tisztítani az ételmaradékokat az aprító faláról.

Hosszú életű akkumulátor
Az aprító 1500 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, ami a készülék hosszú működéséért felelős. Könnyedén fel lehet tölteni egy USB-C kábel segítségével, ami csak két órát vesz igénybe. A Deerma JS100 meg fogja lepni a teljesítményével, így ne aggódjon, nem kell túl gyakran tölteni!

Gyorsan aprít
A JS100 motor magas teljesítményű, 1 másodperc alatt hatvanszor aprítja fel az ételt, így nem számít, mit akar főzni, a készülék tökéletesen elvégzi a munkát. Felaprítja a zöldségeket, a gyümölcsöket vagy akár a húsokat is egy pillanat alatt. A segítségével könnyedén apríthat fokhagymát vagy más egyéb fűszereket is.

Egyszerű használat
A készülék használata hihetetlenül könnyű. Helyezze be a pengét, majd az ételt és csukja le a fedőt, ezután pedig csak nyomja meg a nagy gombot az aprító tetején. Amikor a készülék végzett, egyszerűen csak ürítse ki, amit a hozzátartozó kaparóval könnyedén megtehet. Csupán ennyi szükséges ahhoz, hogy tökéletes ételeket élvezhessen minden nap.

Biztonságos használat
A 150 ml-es AS műanyagból készült tartály átlátszó, így mindig láthatja, hogy mi történik az étellel. A pengék rozsdamentes acélból készültek. Az aprító mindkét része teljesen biztonságos, és semmilyen kockázatot nem jelentenek a hozzájuk érő ételekre nézve. Lemoshatja vízzel és fertőtlenítheti hővel, hogy tisztán tartsa a készüléket. Az aprító tökéletes kombinációja a funkcionalitásnak és a kompaktságnak. A készülék kicsi, 90x90x112 mm-es méretének köszönhetően nem foglal túl sok helyet, ezzel pedig ideális lehet egy kisebb konyhába is. A kis méret a könnyű súllyal kombinálva azt jelenti, hogy bármikor magával viheti: nyaralásra, piknikre vagy akár sátrazásra is.

Márka: Deerma

Modell: JS100

Teljesítmény: 40W

Tápegység: DC 3.7V / 11A

Méret: 90 x 90 x 112 mm

Űrtartalom: 150ml

Töltési idő: Kb. 2 óra

Max. működési idő: 30 alkalom

Akkumulátor: 1500mAh

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett