Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8720593010638 Márka: Decoded

Decoded Levehető Pénztárcás Bőrtok MagSafe kompatibilis iPhone 15 Pro Max - Fekete tok


Cikkszám: D24IPO15PMDW5BK-0 | EAN/Vonalkód: 8720593010638 | Márka: Decoded

Decoded Levehető Pénztárcás Bőrtok MagSafe kompatibilis iPhone 15 Pro Max - Fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

27600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DECODED - Levehető Pénztárca

KIVÉTELES BŐR TOK

A LEVEHETŐ SOROZATBÓL

A Decoded Levehető Pénztárca egy két részből álló bőr iPhone tok. A belső rész egy standard védőtokként szolgál, amely megvédi a telefont a karcolásoktól és az esések hatásaitól. Pontosan kivágott portnyílásai vannak, és egyedi tervezésű gombborítókkal rendelkezik, amelyek nem korlátozzák azok használhatóságát. A tok második része egy mágnesesen rögzített réteg, amely pénztárcaként funkcionál. Belül három kártyának van hely, valamint egy további zseb, pl. bankjegyek számára. A mágneses zár megvédi az iPhone képernyőjét.

STÍLUS ÉS MINŐSÉG

A karcsú Levehető Pénztárcás tok a legmagasabb minőségű, jól ismert gyártótól származó első osztályú bőrből készült - ECCO Leather. Az egész dizájn klasszikus, minimalista formában tartott, a Decoded márka logójának színeiben készült mini varrásokkal a tok szélén. Így a Decoded hangsúlyozza a részletekre való odafigyelést a termékeiben. Kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel és a MagSafe funkcióval.

MAGSAFE

A tok belső részébe épített mágneses modul révén a tok kompatibilis a MagSafe funkcióval. A MagSafe biztosítja, hogy a telefon pontosan a vezeték nélküli töltő töltési pontjára kerüljön. Csak helyezd a telefonodat a töltőre, és mindkét eszköz vonzani fogja és pontosan beállítja egymást, biztosítva a stabil töltést.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett