Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8720593006525 Márka: Decoded

Decoded levehető bőrpénztárca tokkal MagSafe támogatással és flip funkcióval iPhone 14 Plus - Barna tok


Cikkszám: D23IPO14MDW5CHB-0 | EAN/Vonalkód: 8720593006525 | Márka: Decoded

Decoded levehető bőrpénztárca tokkal MagSafe támogatással és flip funkcióval iPhone 14 Plus - Barna tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

24700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DECODED - Levehető Pénztárca
EXKLUZÍV BŐR TOKOZÁS
A LEVEHETŐ SZÉRIA
A Decoded levehető bőrpénztárca egy 2 részes bőr iPhone tok. A belső része standard védőtokként szolgál, amely megvédi a telefont a karcolásoktól és az esések hatásaitól. Precízen kivágott portnyílásokkal és egyedi tervezésű gombborításokkal rendelkezik, amelyek nem korlátozzák azok funkcionalitását. A tok második része egy mágnesesen rögzített réteg, amely pénztárcaként funkcionál. Belül 3 kártyahellyel és egy további zsebbel rendelkezik, például bankjegyek számára. A mágneses zár védi az iPhone kijelzőjét.
STÍLUS ÉS MINŐSÉG
A vékony levehető pénztárca tok a legmagasabb minőségű, jól ismert gyártótól származó felső-grain bőrből készült – ECCO Leather. Az egész klasszikus, minimalista formában van tartva, a jellegzetes Decoded márka szélére varrt mini öltésekkel. Ezzel a Decoded hangsúlyozza a termékei részleteire fordított figyelmet. Kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel és a MagSafe funkcióval.
MAGSAFE
A tok belső részében beépített mágneses modulnak köszönhetően, kompatibilis a MagSafe funkcióval. A MagSafe biztosítja, hogy a telefon pontosan illeszkedjen a vezeték nélküli töltő töltési pontjára. Csak helyezze a telefont a töltő mátrixára, és mindkét eszköz mágnesesen vonzza és tökéletesen igazodik egymáshoz, biztosítva a stabil töltést.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett