Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8720593006419 Márka: Decoded

Decoded levehető, bőr pénztárca tok MagSafe-fel és fliptokkal iPhone 14 Pro-hoz - Barna


Cikkszám: D23IPO14PDW5CHB-0 | EAN/Vonalkód: 8720593006419 | Márka: Decoded

Decoded levehető, bőr pénztárca tok MagSafe-fel és fliptokkal iPhone 14 Pro-hoz - Barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

24700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DECODED - Levehető pénztárca EXCLUSIVE LEATHER CASE A LEVEHETŐ SOROZATBÓL

A Decoded levehető pénztárca egy 2 részes bőrtok iPhone-hoz. A belső rész standard védőtökként szolgál, védelmet nyújtva a telefonnak a karcolások és az esések hatásai ellen. Precízen kivágott portnyílásokkal és egyedileg tervezett gombfedőkkel rendelkezik, amelyek nem korlátozzák azok funkcionalitását. A tok második része egy mágnesesen rögzített réteg, amely pénztárcaként működik. Belül 3 kártya számára van rekesz és egy további zseb, pl. bankjegyek számára. A mágneses zár védi az iPhone képernyőjét.

STÍLUS ÉS MINŐSÉG

A karcsú, levehető pénztárca tok a legmagasabb minőségű, prémium kategóriás bőrből készült, amelyet az egyik legismertebb gyártó, az ECCO Leather készít. Az egész klasszikus, minimalista formában van tartva, a jellegzetes Decoded apró öltésekkel, amelyek a tok szélén a márka logójának színeiben találhatók. Ezzel a Decoded kihangsúlyozza a részletekre való odafigyelést termékeiben.

Kompatibilitás vezeték nélküli töltéssel és MagSafe

MAGSAFE

A belső részbe beépített mágneses modulnak köszönhetően a tok kompatibilis a MagSafe funkcióval. A MagSafe biztosítja, hogy telefonja pontosan a vezeték nélküli töltőn lévő töltési pontnál helyezkedjen el. Csak annyit kell tennie, hogy a telefont a töltő mátrixához helyezi, és mindkét eszköz vonzódik és tökéletesen illeszkedik egymáshoz, biztosítva a stabil töltést.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett