Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8721145001432 Márka: Decoded

Decoded levehető bőr pénztárca MagSafe iPhone 16 Pro Max tok - Barna tok


Cikkszám: D25IPO16PMDW5TN-0 | EAN/Vonalkód: 8721145001432 | Márka: Decoded

Decoded levehető bőr pénztárca MagSafe iPhone 16 Pro Max tok - Barna tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A DECODED IDŐTLEN FORMATERV
A Decoded luxus mobil kiegészítőket készít, amelyek harmonikus kombinációjukkal emelkednek ki a klasszikus design és a fejlett funkcionalitás terén. Minden egyes Decoded tok finom részletekkel van ellátva, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek neki.

KÉNYELEM A KEZEDBEN
A Decoded levehető bőr pénztárca egy két rétegű tok az iPhone-hoz, amely egy védelmi és egy funkcionális pénztárca részt ötvöz, amely három kártyanyílással és egy biztonságos hellyel rendelkezik a bankjegyek számára. Erős mágnesek segítségével rögzíthető és levehető. Ez a megoldás megszünteti az igényét annak, hogy naponta különféle kiegészítők között zsonglőrködj, mert minden, amire szükséged van, már a kezedben van.

VIZUÁLISAN EGYEDI
A bőr levehető pénztárca tok maximálisan luxus hatásával lenyűgöz, köszönhetően az anyagnak, amelyből készült. Az anilin bőr a legdrágább bőrtípus, amely tapintásra jellemzően finom. Ez az egyetlen anyag, amely hihetetlenül tartós, és az idő múlásával, ahogy a bőr öregszik, egyedi patinát kap.

1,2 M MAGASSÁGBÓL TÖRTÉNŐ EJTÉSEKNEK ELLENÁLLÓ
A kizárólagos bőr külső réteg alatt egy masszív, ütéselnyelő polikarbonát réteg található, amely további védelmet nyújt. Ez a kialakítás hatékonyan tompítja az eséseket, biztosítva, hogy az iPhone ellenálljon akár 1,2 méter magasból történő ejtéseknek.

MAGSAFE-KOMPATIBILIS
A Decoded bőr tokot a legújabb technológia szellemében tervezték. A tok hátuljába épített erős mágnes biztosítja az iPhone tökéletes illeszkedését a MagSafe kiegészítőkhöz. Az iPhone töltéséhez egyszerűen közelítsd a MagSafe töltőt, anélkül, hogy a tokot el kellene távolítanod. A tokba épített mágnes igazítja a telefon pozícióját a töltési mátrixhoz, biztosítva a megszakítás nélküli, vezeték nélküli töltést.

A LEGKÉNYELMESEBB HASZNÁLAT AZ IPHONE-ODHOZ
A Decoded bőr tok fém gombokkal van díszítve, amelyek nemcsak eleganciát adnak, hanem növelik a tok funkcionalitását is. A gondosan megmunkált gombok biztosítják az oldalsó vezérlőkhöz való könnyű hozzáférést, lehetővé téve a telefonod lehető legsimább használatát.

KIVÁLÓ KAMERA VÉDELEM
A kamera körüli fém él 1 mm-rel meg lett emelve, hogy megvédje az objektívet a karcolásoktól. Ez a megoldás biztosítja, hogy az iPhone kamerája érintetlen maradjon, függetlenül attól, milyen felületen helyezed el.

MIKROSZÁLAS BÉLÉS
A puha mikroszálas belső bélés kettős célt szolgál. Növeli az iPhone védelmét, mint egy további párnázó réteg, és védi az eszköz felületét a karcolásoktól, amelyek akkor keletkezhetnek, ha szennyeződés kerül a tok alá.

AZ IPHONE-ODHOZ TERVEZVE
Minden iPhone sorozathoz a Decoded tökéletesen illeszkedő új kiegészítőket tervez, amelyek teljes mértékben figyelembe veszik az eszköz funkcionalitását.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett