Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8721145001340 Márka: Decoded

Decoded Leather Detachable Wallet MagSafe tok pénztárcával iPhone 16 Plus - Fekete


Cikkszám: D25IPO16PLDW5BK-0 | EAN/Vonalkód: 8721145001340 | Márka: Decoded

Decoded Leather Detachable Wallet MagSafe tok pénztárcával iPhone 16 Plus - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DECODED: AZ IDŐTLEN DIZÁJN
A Decoded luxus mobil tartozékokat készít, melyek a klasszikus dizájn és a fejlett funkcionalitás harmonikus kombinációjával tűnnek ki. Minden Decoded tok finom részletekkel van ellátva, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek neki.

KÉNYELEM KÉZNÉL
A Decoded Leather Detachable Wallet egy két rétegű tok iPhone-ra, amely egy védő részt és egy funkcionális pénztárcát kombinál, amely három kártyanyílással és biztonságos bankjegytartóval rendelkezik. Erős mágnesekkel rögzíthető és leválasztható. Ez a megoldás megszünteti az igényt arra, hogy mindennap több tartozékkal zsonglőrködjünk, mivel minden szükséges dolog kéznél van.

VIZUÁLISAN EGYEDI
A Leather Detachable Wallet tok a maximum luxus dizájnjával tűnik ki, köszönhetően az anyagnak, amelyből készült. Az anilin bőr a legdrágább bőrtípus, amely érintésre finom. Ez az egyetlen anyag, amely hihetetlenül tartós és használat közben egyedi karaktert vesz fel, ahogy a bőr öregszik és egyedi patinával borul.

1,2 M MAGASSÁGBAN ESÉLLÁBÓL ELLENÁLLÓ
Az exkluzív bőr külső réteg alatt található egy szilárd, ütéselnyelő polikarbonát réteg, amely további védelmet nyújt. Ez a kialakítás hatékonyan párnázza a telefont, biztosítva, hogy az iPhone ellenálljon az akár 1,2 méteres magasságból való esésnek.

MAGSAFE-KOMPATIBILIS
A Decoded Leather Backcover a legújabb technológia szellemében készült. A tok hátuljába épített erős mágnes tökéletesen illeszkedik az iPhone MagSafe tartozékaihoz. Az iPhone töltéséhez egyszerűen közel kell hozni a MagSafe töltőhöz, anélkül, hogy el kellene távolítani a tokot. A tokba épített mágnes beállítja a telefon pozícióját a töltőmátrixhoz, biztosítva az akadálytalan, vezeték nélküli töltést.

A LEGKÉNYELMESEBB HASZNÁLAT
A Decoded bőrtok iPhone-hoz fémből készült gombokkal van díszítve, amelyek nemcsak eleganciát adnak, hanem növelik a tok funkcionalitását is. A gondosan megmunkált gombok könnyű hozzáférést biztosítanak az összes oldalsó vezérlőhöz, biztosítva a telefon legsimább használatát.

KIVÁLÓ KAMERA VÉDELEM
A kamera körüli fém szél 1 mm-rel meg van emelve, hogy megvédje a lencséket a karcolásoktól. Ez a megoldás biztosítja, hogy az iPhone kamerája érintetlen maradjon, függetlenül attól, hogy milyen felületre helyezi.

MIKROSZÁLAS BÉLÉS
A puha mikroszálból készült belső bélés kettős célt szolgál. Növeli az iPhone védelmét, mint egy további párnázó réteg, és védi a készülék felületét a karcolásoktól, amelyek akkor keletkezhetnek, ha szennyeződés kerül a tok alá.

KIFEJEZETTEN AZ IPHONE-JÁRA
A Decoded minden iPhone szériához tökéletesen illeszkedő új tartozékokat tervez, amelyek teljes mértékben figyelembe veszik a készülék funkcionalitását.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett