Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8721145001180 Márka: Decoded

Decoded Leather Detachable Wallet MagSafe tok pénztárcával iPhone 16-hoz - Fekete


Cikkszám: D25IPO16DW5BK-0 | EAN/Vonalkód: 8721145001180 | Márka: Decoded

Decoded Leather Detachable Wallet MagSafe tok pénztárcával iPhone 16-hoz - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

24600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DECODED EGY IDŐTLEN DESIGN
A Decoded luxus mobil kiegészítőket hoz létre, amelyek kiemelkednek a klasszikus design és a fejlett funkcionális kombinációjával. Minden Decoded tok finom részletekkel van befejezve, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek neki.

KÉNYELEM KARNYÚJTÁSNYIRA
A Decoded bőr levehető pénztárca egy kettős rétegű tok iPhone-hoz, amely egy védőrészt és egy funkcionális pénztárcát ötvöz, amely három kártyanyílással és egy biztos hely bankjegyek számára rendelkezik. Erős mágnesek segítségével könnyen fel- és levehető. Ez a megoldás kiküszöböli a szükségét sok kiegészítő napi cipelésének, mivel minden szükséges dolog kéznél van.

VISUÁLISAN EGYEDÜLÁLLÓ
A bőr levehető pénztárca tok maximálisan luxus megjelenéssel bír, köszönhetően az anyagnak, amelyből készült. Az anilin bőr a legdrágább bőr típus, amely puhaságáról híres. Ez az egyetlen anyag, amely hihetetlenül tartós és az idő múlásával egyedi patinát nyer, ahogy a bőr öregszik.

1,2 M MAGASSÁGRÓL VALÓ EJTÉSNEK ELLENÁLLÓ
Az exkluzív bőr külső réteg alatt egy szilárd, ütéselnyelő polikarbonát réteg húzódik, amely további védelmet nyújt. Ez a kialakítás hatékonyan párnázza a telefont, biztosítva, hogy az iPhone ellenálljon akár 1,2 méter magasból történő eséseknek is.

KOMPATIBILIS A MAGSAFE-FEL
A Decoded bőr hátlapot a legújabb technológia szellemében tervezték. A tok hátuljába épített erős mágnes biztosítja az iPhone tökéletes illeszkedését a MagSafe kiegészítőkhöz. Az iPhone töltéséhez egyszerűen a MagSafe töltőhöz kell közelíteni, anélkül, hogy a tokot levenné. A tokba épített mágnes a telefont a töltőmátrixhoz igazítja, biztosítva a zavartalan, vezeték nélküli töltést.

A LEGKÉNYELMESEBB IPHONE KEZELÉS
A Decoded bőr tok fém gombokkal van díszítve, amelyek nemcsak eleganciát adnak, hanem növelik a tok funkcionalitását is. Gondosan kidolgozott gombok biztosítják az oldalsó vezérlők könnyű elérését, garantálva a telefon zökkenőmentes használatát.

KIVÁLÓ KAMERA VÉDELEM
A kamera körüli fém szél 1 mm-rel megemelkedett, hogy megvédje a lencséket a karcolásoktól. Ez a megoldás biztosítja, hogy az iPhone kamerája érintetlen maradjon, függetlenül attól, hogy milyen felületre helyezi.

MIKROSZÁLAS BÉLÉS
A puha mikroszálas belső bélés kettős célt szolgál. További párnázó rétegként növeli az iPhone védelmét, és megvédi az eszköz felületét a tok alá került szennyeződések okozta karcolásoktól.

AZ ÖN IPHONE-JÁRA TERVEZVE
Minden iPhone sorozathoz a Decoded tökéletesen illeszkedő új kiegészítőket tervez, amelyek teljes mértékben figyelembe veszik az eszköz funkcionalitását.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett