Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8720593010515 Márka: Decoded

Decoded bőrtok MagSafe kompatibilitással iPhone 15 Plus - fekete tok


Cikkszám: D24IPO15PLBC1BK-0 | EAN/Vonalkód: 8720593010515 | Márka: Decoded

Decoded bőrtok MagSafe kompatibilitással iPhone 15 Plus - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Decoded bőr védőtok, amely kompatibilis a MagSafe funkcióval. Klasszikus, elegáns, mégsem hétköznapi Decoded dizájn. A Decoded dizájnjai az időtlen klasszikusok, a funkcionalitás és finom részletek kombinációja, amelyek kiemelik a márka termékeit a versenytársak közül.

MagSafe: A tokba épített mágneses modulnak köszönhetően a tok kompatibilis a MagSafe funkcionalitással. A MagSafe biztosítja, hogy a telefon pontosan pozícionálva legyen a vezeték nélküli töltőn. Csak helyezze a telefonját a töltőmátrixra, és mindkét eszköz tökéletesen illeszkedik egymáshoz, biztosítva a stabil töltést.

Stílus: A könnyű és vékony Decoded tok a legmagasabb minőségű bőrből készült, az egyik legelismertebb gyártótól - ECCO Leather. A teljes kialakítás, kivágással csak a kamerának, a némító gombnak és a töltőportnak, nagyon elegáns megjelenést ad a tokotnak. A kamera körüli fém részletek karaktert adnak a teljes megjelenésnek.

Védelem: Helyezze és mozgassa telefonját biztonságosan az asztalon, asztalon vagy más sík felületen. A képernyő és a kamera körüli emelt gumiéleknek köszönhetően a Decoded tok megvédi azokat a karcolásoktól. A tok hátulja TPU anyagból készült, amely elnyeli az ütéseket eséskor, így az iPhone sértetlen marad.

Természetes, időtlen dizájn: A Decoded márka hű az természetes anyagokhoz, minden termék a legmagasabb minőségű bőrből készül. Ez az egyetlen anyag, amely tartós és használat során egyedi karaktert kap. A cég célja luxus bőr kiegészítők létrehozása mobil eszközökhöz, amelyek mind a dizájn, mind a funkcionalitás terén kiemelkednek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett