Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8720593006471 Márka: Decoded

Decoded bőrtok MagSafe-hez iPhone 14 Plus-hoz - barna tok


Cikkszám: D23IPO14MBC1CHB-0 | EAN/Vonalkód: 8720593006471 | Márka: Decoded

Decoded bőrtok MagSafe-hez iPhone 14 Plus-hoz - barna tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Decoded - MagSafe kompatibilis bőr védőtok

Klasszikus, elegáns, de nem mindennapi Decoded dizájn, amely az időtlen klasszikusokat, a funkcionalitást és az apró részleteket ötvözi, amelyek kiemelik a márka termékeit a versenytársak közül.

MagSafe: A tokba épített mágneses modulnak köszönhetően a tok kompatibilis a MagSafe funkcióval. A MagSafe biztosítja, hogy a telefon pontosan a vezeték nélküli töltő töltési pontjához illeszkedjen. Csak annyit kell tennie, hogy a telefont a töltőhöz helyezi, és mindkét eszköz tökéletesen összekapcsolódik, biztosítva a stabil töltést.

Stílus: A könnyű és vékony Decoded tok a legkiválóbb minőségű bőrből készül, amelyet az egyik legnevesebb gyártó, az ECCO Leather állít elő. A teljes design, amelyen csak a kamera, a lenémító gomb és a töltőport számára van kivágás, nagyon elegánssá teszi a tokot. A kamera körüli fém részletek karaktert kölcsönöznek az egész megjelenésnek.

Biztonság: A telefont biztonságosan helyezheti el és mozgathatja asztalon, asztalon vagy más sima felületen. A kijelző és a kamera körüli emelt gumiéleknek köszönhetően a Decoded tok védi azokat a karcolásoktól. A tok hátsó része TPU anyagból készül, amely elnyeli az ütéseket esés közben, így az iPhone sértetlen marad.

Természetes, időtálló design: A Decoded márka hű marad a természetes anyagokhoz, minden termék kiváló minőségű bőrből készül. Ez az egyetlen anyag, amely tartós, és használat közben egyedi karaktert kap. A vállalat célul tűzte ki, hogy olyan luxus bőr kiegészítőket hozzon létre mobil eszközökhöz, amelyek mind dizájn, mind funkcionalitás tekintetében kiemelkednek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett