Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8720593010621 Márka: Decoded

Decoded bőr tok leather with MagSafe iPhone 15 Pro Max - bézs


Cikkszám: D24IPO15PMBC1CY-0 | EAN/Vonalkód: 8720593010621 | Márka: Decoded

Decoded bőr tok leather with MagSafe iPhone 15 Pro Max - bézs


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Decoded - MagSafe kompatibilis bőr védőtok

Klasszikus, elegáns, de nem mindennapi Decoded dizájn, amely az időtlen klasszikusok, a funkcionalitás és a finom részletek ötvözete, amelyek megkülönböztetik a márka termékeit a konkurenciától.

MagSafe
A tokba épített mágneses modul révén a tok kompatibilis a MagSafe funkcióval. A MagSafe biztosítja, hogy a telefon pontosan a vezeték nélküli töltő töltési pontján legyen elhelyezve. Csak helyezd a telefont a töltő mátrixához, és mindkét eszköz vonzani és pontosan illeszkedni fog egymáshoz, stabil töltést biztosítva.

Stílus
A könnyű és vékony Decoded tok a legmagasabb minőségű bőrből készült, amely az egyik leghíresebb gyártótól származik - ECCO Leather. A teljes kialakítás, csak a kamera, a némítás gomb és a töltőport számára kivágással, nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz a tok számára. A fém részletek a kamerakivágás körül karaktert adnak a teljes megjelenéshez.

Biztonság
Biztonságosan elhelyezheted és mozgathatod a telefonodat egy íróasztalon, asztalon vagy más sík felületen. A képernyő és a kamera körüli megemelt gumiéleknek köszönhetően a Decoded tok megvédi ezeket a karcolásoktól. A tok hátsó része TPU anyagból készült, amely ütéselnyelést biztosít esés során, így az iPhone épségben marad.

Természetes, időtálló dizájn
A Decoded márka hű marad a természetes anyagokhoz, minden termék a legmagasabb minőségű bőrből készül. Ez az egyedüli anyag, amely tartós és használat során egyedi karaktert vesz fel. A vállalat célja, hogy luxus bőrből készült kiegészítőket hozzon létre mobil eszközök számára, amelyek mind dizájn, mind funkcionalitás szempontjából kiemelkednek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett