Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8721145001289 Márka: Decoded

Decoded Bőr Levehető Pénztárca MagSafe Tok iPhone 16 Pro-hoz - Kék tok


Cikkszám: D25IPO16PDW5NY-0 | EAN/Vonalkód: 8721145001289 | Márka: Decoded

Decoded Bőr Levehető Pénztárca MagSafe Tok iPhone 16 Pro-hoz - Kék tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

24600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A DECODED EGY IDŐTLEN DIZÁJN
A Decoded luxus mobil kiegészítőket készít, amelyek harmonikus kombinációját nyújtják a klasszikus dizájnnak és a fejlett funkcionalitásnak. Minden Decoded tok finom részletekkel van ellátva, amelyek egyedivé teszik.

KÉNYELEM AZ UJJAID HEGYÉN
A Decoded Bőr Levehető Pénztárca egy két rétegű tok iPhone-hoz, amely egy védőrészt és egy funkcionális pénztárcát kombinál, amely három kártyahelyet és egy biztos helyet biztosít a bankjegyek számára. Erős mágnesek által kapcsolódik és válik le. Ez a megoldás megszünteti szükségessé, hogy mindennap több kiegészítőt használj, mert minden amire szükséged van, már a kezedben van.

VIZUÁLISAN EGYEDI
A Bőr Levehető Pénztárca tok maximálisan luxus dizájnt kínál, köszönhetően az elkészítéséhez használt anyagnak. Az anilin bőr a legdrágább típusú bőr, amely tapintásra finom. Ez az egyetlen anyag, amely rendkívül tartós és egyedivé válik az idő múlásával, ahogy a bőr öregszik és egyedi patinát kap.

1.2 M MAGASSÁGBÓL TÖRTÉNŐ EJTES ÉLLENI ELLENÁLLÓ
Az exkluzív bőr külső réteg alatt egy szilárd, ütéselnyelő polikarbonát réteg található, amely további védelmet biztosít. Ez a kialakítás hatékonyan tompítja a telefont, biztosítva azt, hogy az iPhone kibírja az akár 1.2 méteres magasságból történő ejtéseket.

MAGSAFE-KOMPATIBILIS
A Decoded Bőr Hátlapot a legújabb technológia szellemében tervezték. Az erős mágnes, amelyet a tok hátuljába építettek, biztosítja, hogy az iPhone tökéletesen illeszkedjen a MagSafe kiegészítőkhöz. Az iPhone töltéséhez egyszerűen helyezd a MagSafe töltőhöz, anélkül, hogy le kellene venni a tokot. A tokba épített mágnes igazítja a telefon helyzetét a töltési mátrixhoz, biztosítva az akadálytalan, vezeték nélküli töltést.

LEGKÉNYELMESEBB KEZELÉS AZ IPHONE-HOZ
A Decoded bőr tok az iPhone-hoz fém gombokkal van díszítve, amelyek nemcsak eleganciát adnak, de a tok funkcionalitását is növelik. A gondosan kidolgozott gombok könnyű hozzáférést biztosítanak az oldalsó vezérlőkhöz, biztosítva a telefon lehető legsimább használatát.

KIVÁLÓ KAMERA VÉDELEM
A kamera körüli fém él 1 mm-rel meg van emelve, hogy megvédje a lencséket a karcolásoktól. Ez a megoldás biztosítja, hogy az iPhone kamerája érintetlen marad, függetlenül attól, milyen felületre helyezed azt.

MIKROSZÁLAS BÉLÉS
A puha mikroszálból készült belső bélés kettős célt szolgál. Növeli az iPhone védelmét egy további réteg párnázással és megvédi a készülék felületét a karcolásoktól, amelyek a tok alá kerülő szennyeződések által keletkezhetnek.

AZ IPHONE-ODHOZ KÉSZÜLT
Minden iPhone szériához a Decoded tökéletesen illeszkedő új kiegészítőket tervez, amelyek teljes mértékben figyelembe veszik a készülék funkcionalitását.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett