Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8721145001210 Márka: Decoded

Decoded bőr leválasztható pénztárcás MagSafe tok iPhone 16-hoz - Rózsaszín tok


Cikkszám: D25IPO16DW5CY-0 | EAN/Vonalkód: 8721145001210 | Márka: Decoded

Decoded bőr leválasztható pénztárcás MagSafe tok iPhone 16-hoz - Rózsaszín tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

24600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A DECODED EGY IDŐTLEN TERVEZÉS
A Decoded luxus mobil kiegészítőket hoz létre, amelyek klasszikus dizájnnal és fejlett funkcionalitással tűnnek ki. Minden Decoded tok finom részletekkel van ellátva, amelyek egyedi megjelenést biztosítanak.

KÉNYELEM KÉZKÖZELBEN
A Decoded bőr leválasztható pénztárcás tok egy kettős rétegű tok iPhone-hoz, amely egy védő részt és egy funkcionális pénztárcát kombinál, három kártyanyílással és egy biztonságos helyet tart a bankjegyek számára. Erős mágnesekkel csatlakozik és válik le. Ez a megoldás kiküszöböli a szükségét annak, hogy minden nap több kiegészítővel zsonglőrködjünk, mert minden szükséges dolog kéznél van.

LÁTVÁNYOSAN EGYEDI
A bőr leválasztható pénztárcás tok maximálisan luxus dizájnjával lenyűgöz, köszönhetően az anyagnak, amelyből készült. Az anilinbőr a legdrágább bőrtípus, amelyet a tapintás finomsága jellemez. Ez az egyetlen anyag, amely hihetetlenül tartós és használat során egyedi karaktert ölt, ahogy az bőr öregszik és idővel egyedi patinával borul.

1,2 M MAGASSÁGBÓL TÖRTÉNŐ EJTÉSNEK ELLENÁLLÓ
Az exkluzív bőr külső réteg alatt szilárd, ütéselnyelő polikarbonát réteg található, amely további védelmet nyújt. Ez a kialakítás hatékonyan tompítja az ütéseket, biztosítva, hogy az iPhone ellenálljon az akár 1,2 méter magasból történő ejtésnek is.

KOMPATIBILIS A MAGSAFE-EL
A Decoded bőr hátlapot a legújabb technológia szellemében tervezték. A tok hátuljába épített erős mágnes biztosítja az iPhone tökéletes illeszkedését a MagSafe kiegészítőkhöz. Az iPhone töltéséhez egyszerűen közelítse a MagSafe töltőhöz, anélkül, hogy eltávolítaná a tokot. A tokba épített mágnes a telefon pozícióját igazítja a töltőmátrixhoz, biztosítva az iPhone zavartalan, vezeték nélküli töltését.

AZ IPHONE LEGENYELMESEBB KEZELÉSE
A Decoded bőrtok iPhone-hoz fémből készült gombokkal van díszítve, amelyek nemcsak eleganciát adnak, hanem növelik a tok funkcionalitását is. Gondosan kialakított gombok biztosítják az oldalsó vezérléshez való könnyű hozzáférést, lehetővé téve a telefon zökkenőmentes használatát.

KIVÁLÓ KAMERA VÉDELEM
A kamera körüli fém él 1 mm-rel meg van emelve, hogy megvédje a lencséket a karcolásoktól. Ez a megoldás biztosítja, hogy az iPhone kamerája sértetlen maradjon, függetlenül attól a felülettől, amelyre helyezi.

MIKROSZÁLAS BÉLÉS
A puha mikroszálas belső bélés kettős célt szolgál. Növeli az iPhone védelmét egy további réteg párnázással és megvédi az eszköz felületét a karcolásoktól, amelyek akkor fordulhatnak elő, ha szennyeződés kerül a tok alá.

KIFEJEZETTEN AZ IPHONE-JÁRA KÉSZÜLT
A Decoded minden iPhone sorozathoz tökéletesen illeszkedő új kiegészítőket tervez, amelyek teljes mértékben figyelembe veszik az eszköz funkcionalitását.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett