Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970211474478 Márka: Jimi Home

Csavarhúzó készlet JIMI Home FM-3, 100db


Cikkszám: JM-FM3 | EAN/Vonalkód: 6970211474478 | Márka: Jimi Home

Csavarhúzó készlet JIMI Home FM-3, 100db


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

30400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A JIMI Home FM-3 csavarhúzó készlet akár 100 darabból is állhat, így tökéletes választás bármely profi számára, akinek munkája apró tárgyakhoz kötődik, mint például elektronikus eszközök, számítógépek, mobiltelefonok javítása, és még sok más. Ez a praktikus készlet hasznos kiegészítője lehet a kisebb otthoni, autós vagy kerékpáros javításoknak is.

Több szintű eszközkészlet
A kompakt szerkezetnek köszönhetően a készlet háza 3 modulra van osztva, amelyek összecsukva könnyen hordozható és tárolható egészet alkotnak. Egy ilyen készletet könnyedén szállíthat autójában, elfér a hátizsákjában vagy egy nagyobb szerszámosládában. A burkolat strapabíró ABS anyagból készült, és a jobb esztétika érdekében fémes festékkel van bevonva.

Mágneses szőnyeg
A készlet első szintjén található egy mágneses szőnyeg, amely biztosítja, hogy még a legkisebb fém alkatrészek, például csavarok vagy elemek se essenek le, és ne pazarolja az időt a keresésükre. Ezenkívül a szőnyegen található dobozok segítenek az elemek kategorizálásában a munkafelületen.

Precíz telepítés
A mágneses szőnyeg alatt 3 fajta csipesz számára van hely. Ezenkívül a készlet két ékes alakú késsel is fel van szerelve, amelyek lehetővé teszik a javított eszközök finom kinyitását. A kések segítségével például könnyedén hozzáférhet a mobiltelefon belsejéhez, hogy alapos tisztítást végezzen vagy alkatrészt cseréljen, csökkentve ezzel a karcolások vagy a burkolat sérülésének kockázatát.

Szerszám modul
A szerszámok közé tartozik egy racsnis kulcs és egy csavarhúzó nyél praktikus hosszabbítókkal és adapterekkel, valamint a megfelelő bitekkel. A racsnis kulcshoz tartozó bitek mérete 5-től 13-ig terjed, és a 6,35 mm-es alap bitek közé tartozik a H5, H4, H3, 5PH2, 5PH1, 3PH1, SL5, SL3 csavarhúzó bit.

Széles bittartomány
A készlet alján összesen 48 darab 4 mm-es és 20 darab 6,35 mm-es bit számára van hely. Az egyes bitek könnyebb kihúzásához csak nyomja meg a gombot, ami a biteket függőlegesen kiemeli. Alattuk egy tárolóhely található csavarok és csavarok számára, valamint egy mágneses mentesítő és mágnesező minden egyes darabhoz.

Márka: JIMI HOME
Modell: FM3
Méret: 145x106x48mm
Súly: 1,15kg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett