Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5390660196027 Márka: Creative Aurvana

Creative Aurvana ACE fekete Bluetooth 5.3 ANC vezeték nélküli fülhallgató


Cikkszám: KAT07030 | EAN/Vonalkód: 5390660196027 | Márka: Creative Aurvana

Creative Aurvana ACE fekete Bluetooth 5.3 ANC vezeték nélküli fülhallgató


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

80300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

AZ IGAZÁN VEZETÉK NÉLKÜLI HANGZÁS ARANY STANDARDJA. Az innovatív xMEMS meghajtóknak és a legújabb Bluetooth LE Audio technológiának köszönhetően a Creative Aurvana Ace vezeték nélküli fülhallgatók páratlan hangtisztaságot és mély basszust biztosítanak, ügyelve arra, hogy semmilyen kivételes hangjegyet ne mulassz el.

xMEMS technológiával és különlegesen hangolt, 10 mm átmérőjű dinamikus meghajtókkal élvezheted a gazdag, részletgazdag hangzást minden zenei műfajban - az erőteljes basszustól a tiszta magas hangokig. A kiváló minőségű aptX Adaptive hangkódolókkal párosítva a Creative Aurvana Ace fülhallgatók kiváló hangélményt nyújtanak bármilyen környezetben.

FOLYAMATOS HANGSTREAM - Az új generációs Bluetooth® LE Audio technológia kiváló minőségű vezeték nélküli hangzást kínál alacsonyabb adatátvitellel és energiafogyasztással, immerszív élményt nyújtva magas felbontásban.

ZÁRD KI A ZAVARÓ HANGOKAT - Akár 96%-os környezeti zajcsökkentést érhetsz el a hibrid Aktív Zajcsökkentés (ANC) funkcióval, biztosítva a zene hallgatásának teljes szabadságát. Az Ambient mód lehetővé teszi, hogy beleolvadj a környezetbe, a megfelelő mennyiségű környezeti hangot biztosítva a felesleges zaj nélkül.

LÉGY TISZTÁN HALLHATÓ - Hat beépített mikrofonjával, három-három mindkét oldalon, és a Qualcomm® cVc (Clear Voice capture) zajcsökkentő technológiával, ezek az integrált mikrofonok kizárólag a hang rögzítésére összpontosítanak, kristálytiszta hanghívásokat és kiváló beszélgetési minőséget biztosítva. Minél hosszabb a beszélgetés, annál intelligensebbé válnak. Az algoritmus folyamatosan alkalmazkodik a környezethez ahogy a beszélgetés halad előre, folyamatosan reagálva a változó zajokra körülötted. Folyamatos beszélgetéseket és egyre hatékonyabb zajcsökkentést kínál, függetlenül attól, hol tartózkodsz.

AKÁR 6 ÓRA - üzemidő egy töltéssel (kikapcsolt ANC), AKÁR 24 ÓRA - összesített lejátszási idő a tokkal (kikapcsolt ANC), AKÁR 1 ÓRA - lejátszási idő 10 perces gyors töltéssel.

CREATIVE ALKALMAZÁS - Testre szabhatod és hozzárendelheted az érintésvezérlést saját preferenciáid szerint, módosíthatod az ANC és Ambient módokat a Zajvezérlő modulban, vagy hangbeállításokat végezhetsz equalizer segítségével.

Műszaki adatok

Márka: Creative

Modell: Creative Aurvana ACE

Teljes üzemidő: Akár 24 óra

Lejátszási idő egy töltéssel: Akár 6 óra

Zajszűrés: Hibrid Aktív Zajcsökkentés, Ambient mód

Audio kodekek: LC3, AptX Adaptive, AptX, AAC, SBC

Mikrofon konfiguráció (hallgató): Hármas

Vízállóság (IP-fokozat): IPX5

Interfész: Vezeték nélküli töltés támogatott és Qi kompatibilis, USB-C (töltés)

Meghajtók: xMEMS félvezető meghajtók, 10 mm dinamikus meghajtók

Alkalmazás: Creative alkalmazás

A csomag tartalma: 1 x Creative Aurvana Ace, 1 x USB-C töltőtok, 1 x USB-C töltőkábel, 1 x pár (S), (M) és (L) szilikon fülilleszték, 1 x rövidített használati útmutató

Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett