Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436984916 Márka: Colmi

Colmi V68 okosóra (fekete)


Cikkszám: V68 Black | EAN/Vonalkód: 6972436984916 | Márka: Colmi

Colmi V68 okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szerezd be a Colmi V68 okosórát, amely szinte bármilyen körülmények között megállja a helyét. Az óra iránytűvel és LED zseblámpával van felszerelve, így hasznos lehet a szabadban és azon kívül is. Emellett IP67 vízállósággal és hosszú üzemidővel rendelkezik. A kényelmes használat érdekében 1,43 hüvelykes kijelzővel is el van látva. Az óra több mint 100 sportmódot és sok érdekes funkciót kínál, mint például alvásfigyelés, pulzusmérés és sok más.

Sportos dizájn
A Colmi V68 okosóra nem csak nagyszerűen néz ki, de nagyon kényelmes és tartós is. További előnye az IP67 vízállóság, így esőben vagy kézmosás közben is használhatja aggodalom nélkül. Nem rettenti meg az esetleges fröccsenések! Emellett az óra szilikon szíja bőrbarát és hosszú távon kényelmes viseletet biztosít.

A terepen is megállja a helyét
Gyakran veszel részt különféle expedíciókon? A V68 okosóra ilyen helyzetekben is hasznos lehet! A készülék beépített iránytűvel rendelkezik, amely segít a tájékozódásban. De ez még nem minden - az óra LED zseblámpával van felszerelve, amely erős fehér fényt bocsát ki. Most még akkor is, ha kirándulásod kicsit hosszúra nyúlik, könnyedén megvilágíthatod az utadat a sötétben!

Kerek 1.43″ kijelző
A smartwach egyszerű kezelhetőségét a kerek 1.43″ HD kijelző biztosítja, amelynek felbontása 360x360p. Ez éles, élethű színeket és magas minőségű képeket biztosít szinte bármilyen körülmények között. Személyre szabhatod a megjelenését is, különféle menüstílusok és számlapok közül választhatva. Nézd meg az elérhető opciókat és fejezd ki önmagad!

Mindig kapcsolatban
Ne hagyj ki semmilyen fontos értesítést. Az okosóra azonnal értesít a bejövő üzenetekről - így nem maradsz le semmiről. Sőt, a V68 lehetővé teszi, hogy Bluetooth-on keresztül telefonhívásokat indíts. Nem kell minden alkalommal a telefonod után nyúlnod!

Egészséged érdekében
Gondoskodj a jólétedről és legyél képes gyorsan reagálni az aggasztó tünetekre. A V68 okosóra pontosan méri a pulzusodat, vérnyomásodat és oxigénszintjét (SpO2). A készülék emellett alvásfigyelő funkcióval is rendelkezik - elemzi annak fázisait és méri ezek időtartamát. Ez segít jobban megismerni a testedet!

Sportmódok széles választéka
Aktív életmódra törekszel? A Colmi V68 okosóra neked szól! Az óra több mint 100 sportmódot kínál, és segít nyomon követni az előrehaladásodat. Ugrálókötél, futás, biciklizés vagy esetleg síelés? Válaszd kedvenc sportodat vagy próbálj ki valami újat!

Hosszú üzemidő
A smartwach gyakori töltésének szüksége a múlté. A V68 okosóra 450 mAh-s akkumulátorral van felszerelve és alacsony energiafogyasztással rendelkezik, így igazán hosszú ideig működik. Normál használat mellett kb. 10 napig, Bluetooth kapcsolattal kb. 5 napig működik. Készenléti módban pedig körülbelül 30 napig szolgál majd.

További funkciók
Az okosóra számos további funkciót is kínál, melyek a mindennapokban hasznosak lehetnek. Többek között stoppert és ébresztőt kínál, valamint lehetővé teszi a telefonod kamerájának távoli működtetését. Az időjárás ellenőrzésére és az elveszett telefon megtalálására is használhatod. Most mindent egyszerűen elérsz!

Gyártó: Colmi
Modell: V68
Szín: Fekete
Kijelző: 1.46 hüvelykes HD kijelző
Felbontás: 360x360p
Bluetooth verzió: 5.0
Akkumulátor kapacitás: 450 mAh
Töltési mód: Mágneses töltés
Üzemidő: Normál használat: kb. 10 nap; Bluetooth kapcsolatok: kb. 5 nap; Készenléti mód: akár 30 nap;
Vízállóság: IP67
Méretek: 47.8 x 13.5 mm
Szíj hossza: 256 mm
Súly: 59 g
Kompatibilitás: iOS 8.2 és későbbi, Android 5.1 és későbbi verziók

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett