Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436982837 Márka: Colmi

Colmi P28 Plus Okosóra (Rózsaszín)


Cikkszám: P28 Plus Pink | EAN/Vonalkód: 6972436982837 | Márka: Colmi

Colmi P28 Plus Okosóra (Rózsaszín)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Könnyítsd meg az életedet és győződj meg arról, hogy semmi fontosról nem maradsz le. A Colmi P28 Plus okosóra értesít a bejövő üzenetekről és lehetővé teszi a telefonos beszélgetést. Hosszú üzemidővel és IP67 vízállóságával is kitűnik. További előnye a nagy, 1,69 hüvelykes kijelző 240x280 felbontással. Az eszköz számos hasznos funkciót is kínál, például a pulzus és az alvás monitorozását. Emellett 28 sportmód közül választhatsz.

1.69″ kijelző
Az okosóra kényelmes működését egy 1,69 hüvelykes TFT kijelző biztosítja 240x280 felbontással. Világos, éles képet nyújt, és magas minőségű 2,5D üvegből készült. Különösen keskeny keretei révén széles látómezőt biztosít. Lehetőség van a kijelző megjelenésének testreszabására is – válassz több mint 100 elérhető számlap design közül, vagy töltsd fel saját fotódat!

Az egészséged érdekében
Tarts mindent ellenőrzés alatt és reagálj gyorsan minden zavaró változásra. Az okosóra lehetővé teszi a pulzus mérését napi 24 órában, és méri a vér oxigénszintjét is. Hasznos menstruációs naptárként is működik, emlékeztet a mozgásra és a vízivásra. Alvásmonitorozási funkció is elérhető – ismerd meg a biológiai órádat, változtass a rossz szokásokon, és végül kezdd el eléggé kipihenni magad!

Nem fogsz lemaradni semmi fontosról
Nem kell többé aggódnod, hogy lemaradsz valami fontosról. Az okosóra azonnal értesít a bejövő üzenetekről – kompatibilis a legtöbb népszerű alkalmazással, mint például a Facebook, WhatsApp és Twitter. Az eszközt telefonbeszélgetésre is használhatod (Bluetooth-on keresztül). Válaszolj egy hívásra vagy tárcsázz egy számot az óra kijelzőjéről – nincs szükség a telefonodra!

Hozzád igazítva
A P28 Plus okosóra rendkívül könnyű és kényelmes – hosszú ideig viselheted anélkül, hogy kényelmetlen lenne. Az eszköz egyben nagyon jól néz ki – modern, minimalista dizájnnal rendelkezik. Tökéletesen kiegészíti számos stílust! Az okosóra IP67 vízállósága is kiemelkedő – nem kell levenned, amikor kezet mosol, edzeni mész vagy esőben távozol otthonról.

28 sportmód
Tervezz hatékonyabb edzéseket, kövesd nyomon a fejlődésedet és állíts fel újabb célt elérésre. Az okosóra méri a megtett távolságokat, figyeli a pulzust edzés közben, valamint számolja a lépéseket és az elégetett kalóriákat. Ezenkívül 28 sportmód közül választhatsz. Séta, futás, kerékpározás, hegymászás, foci, tánc vagy esetleg bowling? Biztosan találsz magadnak valót!

Hosszú üzemidő
Ne félj attól, hogy gyakran kell töltened az okosórádat. A P28 Plus egy tartós, 235 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve. Ennek köszönhetően az üzemideje normál használat mellett 3 nap vagy bejövő Bluetooth hívások használatával az üzemmódban 5 nap. Hívások nélküli használat esetén az okosóra normál használati idővel 7 napig, készenléti módban pedig 25 napig üzemel.

Még több funkció
Ez még nem minden – az okosóra további hasznos funkciókat is kínál, melyek tökéletesek a mindennapi használatra. Segítségével például távvezérelheted a kamerát és a zenelejátszót az okostelefonodon, ellenőrizheted az időjárás-előrejelzést és beállíthatod az ébresztőórát. Nem emlékszel, hová tetted a párosított telefont? A Colmi P28 Plus könnyebbé teszi annak megtalálását!

A csomag tartalma:
- Okosóra
- USB kábel
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: Colmi
Modell: P28 Plus
Szín: Rózsaszín
Kijelző: 1.69″ TFT
Kijelző felbontás: 240x280
Chip: RTL8762C
Memória: RAM: 192 KB; ROM: 64 MB
Akkumulátor kapacitás: 235 mAh
Üzemidő: Bluetooth hívások használatával: kb. 3 nap (normál használat) / kb. 5 nap (készenléti mód); Bluetooth hívások használata nélkül: kb. 7 nap (normál használat) / kb. 25 nap (készenléti mód);
Töltés: Mágneses
Vízhatlanság: IP67
Méretek: 43.5 x 36 x 11 mm
Szíj hossza: 255 mm, állítható 155-235 mm között
Alkalmazás: Da Fit
Kompatibilitás: Android 4.4 és újabb, iOS 8.0 és újabb
Támogatott nyelvek:
Smartwatch: Angol / Kínai / Japán / Koreai / Német / Francia / Spanyol / Arab / Orosz / Hagyományos kínai / Ukrán / Olasz / Portugál
App: Angol / Egyszerűsített kínai / Japán / Koreai / Német / Francia / Spanyol / Arab / Orosz / Hagyományos kínai / Ukrán / Olasz / Portugál / Holland / Lengyel / Svéd / Finn / Dán / Norvég / Magyar / Cseh / Bolgár / Román / Szlovák / Lett / Indonéz / Thai / Török / Vietnámi / Hindi / Pashto / Litváni / Észt / Szlovén / Horvát / Görög

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett