Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436982844 Márka: Colmi

Colmi P28 Plus okosóra (Arany)


Cikkszám: P28PLUS Gold | EAN/Vonalkód: 6972436982844 | Márka: Colmi

Colmi P28 Plus okosóra (Arany)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Colmi P28 Plus okosóra (arany)
Tedd könnyebbé az életed, és ügyelj arra, hogy semmi fontosról ne maradj le. A Colmi P28 Plus okosóra értesít a bejövő üzenetekről, és lehetővé teszi, hogy telefonon beszélj. Ráadásul hosszú üzemidővel és IP67 vízállósággal rendelkezik. További előnyei közé tartozik a nagy, 1,69 hüvelykes kijelző, 240x280 felbontással. A készülék számos hasznos funkciót kínál, mint például a pulzus és az alvás monitorozása. Emellett 28 sportmód között is választhatsz.

1.69 hüvelykes kijelző
Az okosóra kényelmes használatát az 1,69 hüvelykes TFT kijelző biztosítja 240x280 felbontással. Élénk, tiszta képet nyújt, és kiváló minőségű 2.5D üvegből készült. Rendkívül keskeny keretekkel is rendelkezik, így szélesebb látómezőt élvezhetsz. A kijelző megjelenését is testre szabhatod saját preferenciáid szerint - válassz több mint 100 elérhető számlap dizájn közül, vagy tölts fel saját fotót!

Az egészséged érdekében
Tarts mindent ellenőrzés alatt, és reagálj gyorsan a zavaró változásokra. Az okosóra lehetővé teszi, hogy mérd a pulzusodat akár egész nap is, és többek között a vér oxigéntelítettségét is méri. Változatos funkciók között található a menstruációs naptár és az emlékeztetők mozgásra és vízfogyasztásra. Az alvásfigyelő funkcióval is megismerkedhetsz biológiai óráddal, változtathatsz rossz szokásokon, és végre eleget alhatsz!

Ne maradj le semmi fontosról
Nem kell többé aggódnod amiatt, hogy lemaradsz a fontos információkról. Az okosóra azonnal értesít a bejövő üzenetekről - kompatibilis a legtöbb népszerű alkalmazással, mint a Facebook, a WhatsApp és a Twitter. A készüléket telefonon való beszélgetéshez is kényelmesen használhatod (Bluetooth-on keresztül). Fogadj hívást vagy tárcsázz számot az óra kijelzőjén keresztül - nincs többé szükség a telefon után nyúlni!

Szabj magadra
A P28 Plus okosóra rendkívül könnyű és kényelmes - hosszú ideig viselheted a csuklódon anélkül, hogy kellemetlen érzést okozna. Ugyanakkor a készülék nagyon jól néz ki - modern, minimalista dizájnnal rendelkezik. Tökéletes kiegészítő számos stílushoz! Az okosóra IP67 vízállósággal is rendelkezik - nem kell levenned, amikor kezet mosol, edzeni mész vagy esős időben elhagyod a házat.

28 sportmód
Tervezd hatékonyabb edzéseidet, kövesd nyomon a fejlődésed és tűzz ki újabb célokat! Az okosóra méri a megtett távolságokat, figyeli a pulzust az edzés során, és számolja a lépéseket és az elégetett kalóriákat. Emellett 28 sportmód közül választhatsz. Séta, futás, biciklizés, hegymászás, foci, tánc vagy esetleg bowling? Biztosan találsz magadnak valót!

Hosszú üzemidő
Ne félj attól, hogy gyakran kell töltened az okosórát. A P28 Plus egy tartós, 235 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve. Ennek köszönhetően normál használat esetén akár 3 napig, készenléti módban pedig 5 napig működik Bluetooth telefonhívások használatával. Ha nem használod a hívásokat, az okosóra üzemideje normál használat esetén 7 nap, készenléti módban pedig 25 nap.

Még több funkció
Ez még nem minden - az okosóra még több hasznos funkciót kínál, amelyek tökéletesek a mindennapi használathoz. Segítségével például távolról működtetheted az okostelefon kameráját és zenelejátszóját, valamint ellenőrizheted az időjárás-előrejelzést és beállíthatod az ébresztőórát. Nem emlékszel, hová tetted a párosított telefont? A Colmi P28 Plus segít megtalálni!

Csomag tartalma
- Okosóra
- USB kábel
- Használati útmutató

Gyártó: Colmi
Modell: P28 Plus
Szín: Arany
Kijelző: 1.69 hüvelykes TFT
Képernyő felbontása: 240x280
Chip: RTL8762C
Memória: RAM: 192 KB; ROM: 64 MB;
Akkumulátor kapacitása: 235 mAh
Üzemidő: Bluetooth telefonhívások használatakor: körülbelül 3 nap (normál használat) / körülbelül 5 nap (készenléti mód); Bluetooth telefonhívások nélküli használat: körülbelül 7 nap (normál használat) / körülbelül 25 nap (készenléti mód);
Töltés: Mágneses
Vízálló: IP67
Méretek: 43,5 x 36 x 11 mm
Szíj hossza: 255 mm, állítható 155-235 mm között
Alkalmazás: Da Fit
Kompatibilitás: Android 4.4 és újabb, iOS 8.0 és újabb
Támogatott nyelvek: Okosóra: Angol / Kínai / Japán / Koreai / Német / Francia / Spanyol / Arab / Orosz / Hagyományos kínai / Ukrán / Olasz / Portugál, Alkalmazás: Angol / Egyszerűsített kínai / Japán / Koreai / Német / Francia / Spanyol / Arab / Orosz / Hagyományos kínai / Ukrán / Olasz / Portugál / Holland / Lengyel / Svéd / Finn / Dán / Norvég / Magyar / Cseh / Bolgár / Román / Szlovák / Lett / Indonéz / Thai / Török / Vietnámi / Hindi / Pashto / Litván / Észt / Szlovén / Horvát / Görög

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett