Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436984367 Márka: Colmi

Colmi L10 Okosóra (fekete)


Cikkszám: L10 Black | EAN/Vonalkód: 6972436984367 | Márka: Colmi

Colmi L10 Okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Colmi L10 Okosóra (Fekete)
Könnyű, stílusos és elegáns – a Colmi L10 szinte bármilyen öltözékhez tökéletesen illik. Klasszikus megjelenését a kerek számlap biztosítja. Az 1,4 hüvelykes IPS kijelző tiszta információhozzáférést és egyszerű navigációt kínál. Az okosóra támogatja a Bluetooth kapcsolatot, továbbá figyeli a tevékenységet és az alvást. Emellett sportmódokat is kínál, hogy fitten tartson. Az eszköz menstruációs naptár funkcióval is rendelkezik, és emlékeztet rá, hogy maradj hidratált és változtasd meg a testhelyzeted, ha túl sokáig ültél.

Kényelmes hozzáférés az értesítésekhez
A Colmi L10 Okosóra 1,4 hüvelykes IPS kijelzővel van felszerelve, amely megkönnyíti az óra beállításainak és funkcióinak elérését. 360 x 360-as felbontással rendelkezik, és a keskeny cinkötvözet keret javítja a használhatóságot. A menüpontok nézetét és az óra számlap mintáját is testreszabhatod az elérhető dizájnok közül választva.

Bluetooth Kapcsolat
Telefonhívásokat kezdeményezhetsz közvetlenül az okosóráról. Miután párosítottad az okostelefonoddal, a Colmi L10 lehetővé teszi, hogy fogadj, elutasíts vagy kezdeményezz hívásokat. Továbbá az okosóra megjeleníti az új üzeneteket, így nincs szükség arra, hogy minden alkalommal a telefonodhoz nyúlj.

Egészségügyed gondozása
A modern algoritmusoknak köszönhetően az okosóra folyamatosan figyeli a szíved aktivitását. Ez lehetővé teszi a mérések valós időben történő követését és a gyors reakciót bármilyen aggasztó tünet esetén. Emellett méri a vér oxigénszintjét és rögzíti az alvási adatokat, megkönnyítve a rossz szokások kiküszöbölését és a jó éjszakai alvás elérését.

Maradj Fitten
Szereted az aktív életmódot? Vidd magaddal a Colmi L10-et az edzések során. Az okosóra különféle sportmódokat kínál, mint például futás, kerékpározás, tollaslabda vagy ugrókötél. További módok, mint a jóga, karate, tánc, röplabda, stb., elérhetők a FitCloudPro alkalmazásban. Célokat is kitűzhetsz és edzés után ellenőrizheted a jelentéseket a hatékonyabb edzési szakaszok érdekében.

Vízálló
Az okosóra IP67-es vízállósági besorolással rendelkezik, így nem kell aggódnod a fröccsenések miatt. Kiválóan teljesít az edzések során, és nem befolyásolja az eső. Emellett nem kell levenned, amikor kezet mosol. A Colmi L10 szinte bárhová el tud kísérni!

További Funkciók
De ez még nem minden! Az okosóra menstruációs naptár funkcióval rendelkezik, amely segít jobban megérteni a tested. Az eszköz időjárás-előrejelzést, zenelejátszás vezérlést és ébresztő beállításokat is kínál. Emellett emlékeztet rá, hogy maradj hidratált és változtasd meg a testhelyzeted, ha túl sokáig ültél.

Akár 7 napos üzemidő
Élvezd akár 7 napos használatot egyetlen töltéssel az okosórával. Az eszköz 225mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátorral van felszerelve. Készenléti módban körülbelül 30 napig bírja. Az óra töltése körülbelül 2 órát vesz igénybe, és az eredeti mágneses USB kábel segítségével tölthető.

A csomag tartalma:
-Okosóra
-Mágneses USB töltőkábel
-Használati útmutató


Gyártó: Colmi
Modell: L10
Szín: Fekete
Chip: RTL8763EWE
Csatlakozás: Bluetooth 5.0
Bluetooth Hatótáv: 10m
Kijelző: IPS
Képernyő Méret: 1.4"
Felbontás: 360 x 360p
Akkumulátor: Lítium-polimer
Akkumulátor Kapacitása: 225mAh
Töltési Idő: Kb. 2 óra
Akkumulátor Élettartam: 5-7 nap
Készenléti Idő: 30 nap
Méretek: 39.5 x 39.5 x 10mm
Anyag: Szilikon, cinkötvözet
Súly: 40g
Szíj Szélessége: 18mm
Kompatibilitás: Android 4.4 (vagy újabb), iOS 8.0 (vagy újabb), Harmony OS
Alkalmazás: FitCloudPro
Vízállóság: IP67
Frissítések: OTA
Támogatott nyelvek:
Okosóra: Kínai, Angol, Német, Orosz, Spanyol, Portugál, Francia, Japán, Arab, Holland, Olasz, Cseh, Görög, Héber, Indonéz, Koreai, Maláj, Perzsa, Lengyel, Thai, Vietnami, Finn, Román, Török, Horvát;
Alkalmazás: Angol, Egyszerűsített Kínai, Hagyományos Kínai, Német, Francia, Arab, Cseh, Görög, Spanyol, Japán, Perzsa, Olasz, Koreai, Lengyel, Portugál, Orosz, Finn, Svéd, Thai, Magyar, Szlovák, Horvát, Albán, Török, Ukrán

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett