Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436985319 Márka: Colmi

Colmi i28 okosóra (fekete)


Cikkszám: i28 Ultra Black | EAN/Vonalkód: 6972436985319 | Márka: Colmi

Colmi i28 okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Colmi i28 Ultra okosóra (fekete)

A Colmi i28 Ultra egy stílusos és funkcionális okosóra, amely napi társad lehet. 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzővel van felszerelve, és normál használat mellett akár 5-7 napig is bírja az akkumulátora. Számos edzésmódot kínál, és támogatja a szívritmus-, alvás-, időzítő- és időjárás-figyelést is, többek között.

AMOLED kijelző
Élvezd az éles képeket és élénk színeket. A Colmi i28 Ultra 1,43 hüvelykes AMOLED érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, 466x466 pixeles felbontással. Az óra stílusát személyre is szabhatod az elérhető számlapok közül választva.

Mindig naprakészen
Nem kell többet a telefonod után nyúlnod, hogy megnézd, ki írt neked. Az i28 Ultra okosóra azonnal értesít minden beérkező üzenetről és értesítésről! Emellett a készülék hangszóróval és mikrofonnal is fel van szerelve, így támogatja a Bluetooth hívásokat is.

Egészséged érdekében
Szeretnéd jobban megismerni a testedet, és gyorsan reagálni az aggasztó tünetekre? A Colmi i28 Ultra ebben is segíthet! Az okosóra lehetővé teszi a szívritmus, a vérnyomás és az oxigénszaturáció mérését, valamint alvásfigyelési funkciót is kínál. Menstruációs naptárként is használható.

Gondoskodj a fittségedről
Az i28 Ultra okosóra kiváló választás sportkedvelők és aktív életmódot folytatók számára is. A készülék lépéseket, elégetett kalóriákat és megtett távolságokat számol, így valós időben követheted nyomon az elő progress. Emellett többféle sportmód közül választhatsz, mint például futás, kerékpározás, jóga, zumba, íjászat vagy súlyemelés. Biztosan találsz majd kedvedre valót!

Hasznos funkciók sora
És ez még nem minden. Az okosóra számos további funkciót is támogat, amelyeket biztosan hasznosnak találsz majd a mindennapi életben. Többek között rendelkezésre áll számológép, időzítő és stopper, és az időjárást is ellenőrizheted pár kattintással. Emellett az okosóra lehetővé teszi a csatlakoztatott okostelefonod kamerájának és zenelejátszójának távoli vezérlését.

Tökéletes minden részletben
Nem csak a funkcionalitást, hanem a készülékeid esztétikáját is fontosnak tartod? Az i28 Ultra okosóra biztosan tetszeni fog! Az eszköz elegáns, minimalista kivitelű, így bármilyen megjelenést nagyszerűen kiegészíthet. Könnyű, ergonomikus kialakítású, és szilikon szíjja kellemes tapintású és bőrbarát. Továbbá az óra IP68 vízálló, így nem kell levenned az esőben vagy kézmosáskor sem.

A csomag tartalma:
- Okosóra
- Mágneses töltőkábel
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: Colmi
Modell: i28 Ultra
Szín: Fekete
Chipset: JL7013A6S
Flash: RAM 640 KB, ROM 256 Mb
Bluetooth verzió: 5.3
Hatótávolság: Kb. 10 m
Kijelző: 1,43 hüvelykes AMOLED kijelző
Felbontás: 466x466p
Akkumulátor típusa: Li-po
Akkumulátor kapacitása: 260 mAh
Töltési módszer: Mágneses töltés
Töltési idő: Kb. 2 óra
Üzemidő: Normál használat: kb. 5-7 nap; Készenléti mód: kb. 30 nap
Hangszóró: Igen
Mikrofon: Igen
Méretek: 43.5 x 43.5 x 11 mm
Súly: 51 g
Szíj szélessége: 20 mm
Anyag: Cinkötvözet + ABS + PC
Szíj anyaga: Szilikon
Kompatibilitás: Android 4.4 és újabb, iOS 8.0 és újabb, Harmony OS
Alkalmazás: COLMI FIT
Óra nyelvek: Angol, Kínai, Japán, Koreai, Német, Francia, Spanyol, Arab, Orosz, Ukrán, Olasz, Portugál, Holland, Lengyel, Magyar, Cseh, Román, Indonéz, Thai, Török, Vietnámi, Hindi
Alkalmazás nyelvek: Angol, Egyszerűsített Kínai, Hagyományos Kínai, Német, Francia, Arab, Cseh, Görög, Spanyol, Japán, Perzsa, Olasz, Koreai, Lengyel, Portugál, Orosz, Finn, Svéd, Thai, Magyar, Szlovák, Horvát, Albán, Török, Ukrán

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett