Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436981748 Márka: Colmi

Colmi i10 Okosóra (fekete)


Cikkszám: i10 Black | EAN/Vonalkód: 6972436981748 | Márka: Colmi

Colmi i10 Okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

17400 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A 1.28 hüvelykes IPS kijelző, könnyű kialakítás és számos hasznos funkció a Colmi i10 okosóra fő előnyei. Akár 29 sportmódot kínál, PPG pulzusmérővel rendelkezik, és figyeli az egészséget és az alvás minőségét. Lehetővé teszi a hívások fogadását és visszautasítását, valamint hangasszisztens aktiválását. A Colmi i10 IP67 vízálló, és cserélhető számlapokkal a saját ízlésed szerint állíthatod be. Nézd meg, mit kínál még.

Könnyen olvasható IPS kijelző
A 240 x 240 pixel felbontású érintőkijelző kényelmes hozzáférést biztosít a legfontosabb funkciókhoz, és könnyen olvashatóvá teszi a megjelenített információkat. Lényeges, hogy az i10 okosóra számlapját személyre szabhatod, és sok érdekes, színes mintából választhatsz.

Egészség megőrzése
Az okosóra kiváló minőségű PPG pulzusmérővel van felszerelve, és valós időben figyeli a pulzust. Ezenkívül lehetővé teszi a vérnyomás és a telítettség mérését, valamint az alvás minőségének követését. Az eszköz emlékeztetőt is küld a hidratálásról és a fizikai aktivitásról.

29 sportmód
A Colmi i10 okosóra tökéletes kiegészítő azok számára, akik szeretnek aktívak maradni. Akár 29 sportmódot kínál, így minden felhasználó talál számára megfelelőt. Az okosóra információkat nyújt a megtett lépések számáról, a megtett távolságról, az elégetett kalóriákról vagy a pulzusról.

A tökéletes társ a mindennapokhoz
A Colmi i10 számos praktikus funkciót kínál, amelyek megkönnyítik a mindennapokat és kapcsolatban tartanak a világgal. Segítségével fogadhatsz vagy visszautasíthatsz egy hívást, ébresztőt állíthatsz be, vagy aktiválhatod a hangasszisztenst. Ezenkívül az i10 időjárás előrejelzéseket is nyújt, valamint értesítéseket jelenít meg különböző információkról.

Felhasználó számára szabva
A levehető szilikon szíj 22 mm szélességével és 88-118 mm hosszúságával kiemelkedik. Tehát egyéni igényeid szerint állíthatod be a méretét, hogy élvezhesd a magas kényelmet. A vízálló rozsdamentes acél gomb kényelmes működtetést biztosít, és rendkívül tartós.

Tartozékok
- Okosóra
- Mágneses kábel
- Használati útmutató

Gyártó: Colmi

Modell: i10

Kijelző: 1,28 hüvelyk, IPS, 240 x 240 px

Kijelző védelem: Üveg

Chip: Goodix GR5515, JieLi AC6963A

Bluetooth: 5.1

Töltés: Mágneses kábel

Akkumulátor kapacitás: 220 mAh

Töltési idő: Kb. 2 óra

Üzemidő: Kb. 2-3 nap

Készenléti idő: Kb. 7 nap

Anyag: Cink ötvözet + PC

Súly: Kb. 49 g

Szíj: Szilikon, levehető

Méret: 44.5 x 44.5 x 11.5 mm

Szíj szélessége: 22 mm

Szín: Fekete

Vízállóság: IP67

Támogatott rendszerek: iOS 8.0 (vagy újabb), Android 4.4 (vagy újabb)

Alkalmazás: Da Fit

Frissítések: OTA

Támogatott nyelvek: Okosóra: Angol, Kínai, Japán, Koreai, Német, Francia, Spanyol, Arab, Orosz, Hagyományos kínai, Ukrán, Olasz, Portugál.
Alkalmazás: Angol, Egyszerűsített kínai, Japán, Koreai, Német, Francia, Spanyol, Arab, Orosz, Hagyományos kínai, Ukrán, Olasz, Portugál, Holland, Lengyel, Svéd, Finn, Dán, Norvég, Magyar, Cseh, Bolgár, Román, Szlovák, Lett, Indonéz, Thai, Török, Vietnami, Hindi, Pastu, Litván, Észt, Szlovén, Horvát, Görög.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett