Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436984879 Márka: Colmi

Colmi C63 Okosóra (Kék)


Cikkszám: C63 Blue | EAN/Vonalkód: 6972436984879 | Márka: Colmi

Colmi C63 Okosóra (Kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Colmi C63 Okosóra (Kék)
A Colmi C63 okosóra számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek nagyszerűvé teszik mindennapi használatra. Nemcsak értesít a bejövő üzenetekről, hanem lehetővé teszi a telefonhívások indítását is Bluetooth-on keresztül. Az egészségmegőrzésben is segít - figyeli a vércukorszintet, méri a pulzust és a vérnyomást, és akár EKG-mérést is végezhet. Több mint 130 sportmód közül választhat - biztosan talál valamit, ami megfelel Önnek. Az okosóra kényelmes kezelését egy 2,01 hüvelykes HD érintőképernyő teszi lehetővé.

Gondoskodjon egészségéről
Tartsa kézben az egészségét, és reagáljon gyorsan az aggasztó tünetekre. Az okosóra EKG-mérést végez, és ennek alapján értékeli a szív egészségét - minden szükséges információt az alkalmazásban találhat. A C63 akár vércukorszintet is mér. Emellett monitorozza a pulzust, az alvást, a vérnyomást és az SpO2-szintet. Van egy funkció a relaxációs légzőgyakorlatok végrehajtására is - használja ezt a funkciót a pihenéshez.

Maradjon kapcsolatban
Nem kell többé aggódnia, hogy lemarad valami fontosról. A C63 okosóra azonnal értesíti a bejövő üzenetekről - most minden az Ön kezében van. Az eszköz telefonhívások indítását is lehetővé teszi - nem kell minden alkalommal a telefonjához nyúlni. Az AM akusztikus technológia és a beépített hangszórók nagyszerű hangminőséget biztosítanak - így biztos lehet benne, hogy Ön és a hívófél is tisztán hallják egymást.

Nagy kijelző
Élvezze az okosóra kényelmes kezelését. A C63 egy nagy 2,01 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, amely 240x296p felbontású. Világos, tiszta képet biztosít szinte minden körülmények között - így mindent tökéletesen olvashat. A kijelző megjelenését is személyre szabhatja - több mint 100 eredeti óralap közül választhat.

Még több lehetőség
Az okosóra hangasszisztens funkciót is kínál - mostantól néhány szóval hívhat fel egy barátot, megtalálhatja a telefonját vagy megtudhatja az útvonalat egy kiválasztott helyre. Az eszköz többek között a időjárás előrejelzését is megjeleníti, használhatja a számológépet, vezérelheti a zenelejátszót és még sok mást. A lehetőségek valóban hatalmasak - a Colmi C63 egy személyes asszisztens a csuklóján!

Több mint 130 sportmód közül választhat
Aktív életmódot folytat? Vagy éppen most kezdi el a rendszeres edzéseket? A Colmi C63 okosóra ilyen helyzetekben is hasznos lehet! Az eszköz több mint 130 sportmód közül választhat, például futás, kerékpározás, jóga, HIIT vagy mászás. Válassza kedvenc sportját, vagy próbáljon ki valami újat! Mostantól kényelmesen nyomon követheti a fejlődését és jobb eredményeket érhet el.

Rá szabva
Az okosóra nagyon könnyű és kényelmes - mindössze 40 g súlyú, így hosszú ideig viselheti anélkül, hogy kényelmetlen lenne. Az eszköz szilikonpánttal van ellátva, amely bőrbarát, kellemes tapintású és könnyen tisztítható. A C63 emellett IP68 vízállósággal is rendelkezik - esőben sem kell levennie a csuklójáról vagy amikor meg akarja mosni a kezét.

Hosszú működési idő
Felejtse el az okosóra gyakori töltésének szükségességét. A Colmi C63 erős, 280 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve. Normál napi használat mellett az eszköz akár 5-7 napig is szolgálhat Önnek! Az óra kényelmes töltését az mellékelt mágneses kábel teszi lehetővé.

A csomag tartalma
-Okosóra
-Mágneses töltőkábel (USB-A)
-Használati útmutató

Gyártó: Colmi
Modell: C63
Szín: Kék
Kijelző: 2,01″
Kijelző felbontása: 240x296p
CPU: JL7013A
Bluetooth: 5.2
Akkumulátor kapacitása: 280 mAh
Működési idő: Körülbelül 5-7 nap
Vízállóság: IP68
Anyag (okosóra): PC + ABS
Anyag (pánt): Szilikon
Súly: 40 g
Okosóra méretei: 47 x 38 x 10,5 mm
Pánt szélessége: 22 mm
Pánt hossza: 253 mm
Kompatibilis rendszerek: Android 5.0 vagy újabb, iOS 9.0 vagy újabb
Támogatott nyelvek: Angol, Kínai, Japán, Koreai, Német, Francia, Spanyol, Arab, Orosz, Olasz, Portugál, Thai, Vietnámi, Holland, Svéd, Cseh, Lengyel

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett