Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436983308 Márka: Colmi

Colmi C61 Okosóra (arany)


Cikkszám: C61 Gold | EAN/Vonalkód: 6972436983308 | Márka: Colmi

Colmi C61 Okosóra (arany)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Colmi C61 Okosóra (arany)
Szeretnél jobban odafigyelni a fitneszre? Vagy egy olyan sokoldalú okosórát keresel, ami a mindennapi használatra is tökéletes? A Colmi C61 modell a tökéletes választás! Ez az eszköz több mint 100 különböző sportmódot kínál, képes figyelni az alvást, a pulzust és a vér oxigénszaturációját. Egyszerű működését a nagy 1,9 inches érintőképernyő teszi lehetővé. Az okosóra telefonhívásokat is lehetővé tesz és IP67 vízálló.

Nagy HD IPS kijelző
Élvezd az okosóra kényelmes használatát. A Colmi C61 egy nagy, 1,9 inches kijelzővel van ellátva, amely strapabíró 3D üvegből készült, és szinte bármilyen környezetben tiszta, élénk képet biztosít. Emellett a készülék vékony keretekkel (0,8 mm) és lenyűgöző képernyő-test aránnyal (kb. 95%) rendelkezik. Az okosóra megjelenését a saját ízlésedhez igazíthatod, több mint 150 elérhető óralap dizájn közül választhatsz, vagy akár saját fotóidat is feltöltheted.

Megbízható teljesítmény - Hosszú akkumulátor-élettartam
Az okosóra hatékony és stabil működését a továbbfejlesztett RTL8762D chip garantálja. Emellett a C61 modell Bluetooth 5.1 csatlakozást használ, amely gyors, megbízható adatátvitelt és alacsony energiafogyasztást biztosít. Az eszköz nagy memóriakapacitással is büszkélkedhet, amely 5 típusú felhasználói felületet és akár 28 óralapot képes tárolni. Az óra további előnye a hosszú akkumulátor-élettartam, amely normál használat mellett akár 7 napig, készenléti módban pedig akár 15 napig is kitart.

Maradj kapcsolatban
A Colmi segítségével nem kell aggódnod, hogy lemaradsz valami fontosról. A C61 okosóra időben értesít a bejövő üzenetekről és értesítésekről. A megtekintéshez egyszerűen emeld fel a csuklódat! Az eszköz beépített hangszórójának és mikrofonjának köszönhetően hívásokat is fogadhatsz, megszakíthatsz, vagy egy az óra regiszterében tárolt számot hívhatsz.

Hatékony edzés
Az okosóra abban is segít, hogy megtervezd az edzéseidet. A C61 modell számlálja a lépéseket és az elégetett kalóriákat, méri a megtett távolságot, valamint figyeli a pulzust edzés közben. Több mint 100 sportmódhoz férhetsz hozzá. Legyen szó kerékpározásról, kosárlabdáról, futásról vagy tollaslabdáról, válaszd ki kedvenc sportodat vagy próbálj ki valami újat! A Colmi segítségével kényelmesen követheted a fejlődésedet és elérheted kitűzött céljaidat.

Törődj az egészségeddel
Tartsd az ujjad a pulzusodon és azonnal értesülj az aggasztó tünetekről. A C61 okosóra segítségével folyamatosan mérheted a pulzusodat, akár egész nap, és figyelheted az alvásodat. Segít jobban megérteni a napi bioritmusodat, megszabadulni a rossz szokásoktól, és végre jól kipihenni magad! Az eszköz továbbá lehetővé teszi a vér oxigénszaturációjának mérését.

Tökéletes mindennapi használatra
A Colmi C61 okosóra nemcsak funkcionális, hanem rendkívül könnyű és kényelmes is. Egész nap viselheted a csuklódon anélkül, hogy kényelmetlen lenne! Az eszköz IP67 vízálló, így nem kell levenned mosogatás, edzés vagy esőben való séta közben – könnyedén elviseli a vízcseppeket, izzadságot vagy véletlen fröccsenéseket! Az okosóra emellett rendkívül stílusos megjelenésű, és biztosan sok felhasználónak elnyeri a tetszését.

Intelligens asszisztens a csuklódon
A Colmi C61 okosórával minden amire szükséged van, kéznél van. Az okosóra lehetővé teszi az intelligens hangasszisztens kényelmes használatát. Ez azt jelenti, hogy néhány szó elegendő ahhoz, hogy például felhívd egy barátodat, ellenőrizd az aktuális időjárás-előrejelzést, lejátsszad kedvenc lejátszási listádat, vagy megtudd az időt. A lehetőségek szinte végtelenek!

Gyártó
Colmi

Modell
C61

Szín
Arany

Kijelző
1,9" IPS

Bluetooth
5.1

Kijelző felbontás
240x280

Akkumulátor kapacitás
230 mAh

Akkumulátor-élettartam
Normál használat: kb. 7 nap; Készenléti mód: kb. 15 nap;

CPU
RTL8762D

Vízállóság
IP67

Kompatibilitás
Android 4.4 és újabb, iOS 9.0 és újabb

Támogatott nyelvek
Kínai, Hagyományos kínai, Angol, Német, Orosz, Spanyol, Portugál, Francia, Japán, Arab, Holland, Olasz, Cseh, Görög, Héber, Maláj, Perzsa, Lengyel, Thai, Vietnámi, Finn, Török, Horvát, Ukrán

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett