Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396275524 Márka: OEM

CLEAR MAG COVER (MID) tok kompatibilis MagSafe-fel IPHONE 14 Plus átlátszó


| EAN/Vonalkód: 5903396275524 | Márka: OEM

CLEAR MAG COVER (MID) tok kompatibilis MagSafe-fel IPHONE 14 Plus átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Clear Mag Cover (MID) a minőség és a kényelem szinonimája. Robusztus konstrukciójának köszönhetően a tok védi a telefont a sérülésektől, és a beépített mágnesek (MagSafe technológia) lehetővé teszik többek között az induktív töltést. További előnye az átlátszó kialakítás, amely megőrzi a készülék eredeti esztétikáját.
MagSafe támogatás: A beépített mágnesek garantálják a vezeték nélküli töltők vagy autós tartók kényelmét - a tok nem csúszik el, és biztonságosan megtartja a felületet. A MagSafe és az induktív töltés támogatása révén nem kell kábeleket használni és levenni a tokot a telefon akkumulátorának vezeték nélküli feltöltéséhez.
Masszív dizájn: A tok rugalmas és tartós műanyagból készült, így hosszú ideig szolgál majd. Védi a telefont az esések nem kívánt hatásaitól, valamint a sima felületeken való karcolásoktól. A lekerekített, megerősített élek tovább védik az okostelefon széleit, és a szükséges kivágások lehetővé teszik a portokhoz és a funkciókhoz való könnyű hozzáférést.
Nem csúszik ki a kézből: A tok kellemes tapintású anyagból készült, amely csökkenti a kézben való csúszást - a fogás biztos, ami csökkenti a telefon leejtésének és ezáltal a különféle típusú sérülések kockázatát.
Specifikáció:
Anyag: Műanyag - PC (hátlap), TPU (élek).
Szín: Átlátszó
MagSafe vezeték nélküli töltéstechnológia támogatása.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett