Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363825 Márka: Hurtel

Clear Corner MagSafe tok iPhone 16 Plus - átlátszó


Cikkszám: Masgafe Clear corner Case for iPhone 16 Plus | EAN/Vonalkód: 5907769363825 | Márka: Hurtel

Clear Corner MagSafe tok iPhone 16 Plus - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Clear Corner MagSafe tok iPhone 16 Plus - átlátszó

Élvezd a védelem és elegancia új szintjét a Clear Corner MagSafe tok segítségével. Ez a különleges tok nem csak teljes védelmet nyújt telefonodnak, hanem megkönnyíti a MagSafe használatát is, így a vezeték nélküli töltés soha nem volt még ilyen egyszerű. A szilárd mágnesnek, a tökéletes illeszkedésnek és az elegáns kialakításnak köszönhetően a Clear Corner MagSafe tok ideális megoldást jelent mindazok számára, akik értékelik a funkcionalitást és a stílust. Az átlátszó tok kiemeli telefonod eredeti színét és formáját.

Specifikáció:
- Sorozat: Clear Corner MagSafe tok
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Anyag: TPU
- Kiegészítő jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: átlátszó

A Clear Corner MagSafe tok legfontosabb előnyei:
- Biztosítja a biztonságos vezeték nélküli töltést MagSafe kompatibilitással. Egy erős mágnes lehetővé teszi, hogy a töltőt pontosan illeszd, ami megakadályozza a készülék véletlenszerű elcsúszását.
- Megvédi telefonodat a károsodástól optimalizált vastagságával. A tok szilárd konstrukciója védi a telefont a mindennapi fenyegetésektől.
- Ellenáll a sárgulásnak és kellemes tapintású. A tok matt felülettel rendelkezik.
- Pontosan illeszkedik a készülékhez. Minden porthoz és gombhoz való kivágások biztosítják, hogy minden telefonfunkció könnyen elérhető legyen.
- Növeli a lencse védelmének szintjét a kamera körüli emelt széllel. Ez a speciális kialakítás megvédi a lencsét a karcolásoktól és egyéb károsodásoktól.

Biztonságos vezeték nélküli töltés
A Clear Corner MagSafe tok erős mágnessel van felszerelve, amely tökéletesen működik a MagSafe rendszerrel. Ez rendkívül kényelmessé és gondtalanná teszi a vezeték nélküli töltést. A mágnes pontosan pozicionálja a telefont a töltőn, ami megakadályozza a készülék véletlenszerű elcsúszását.

Védelem, amire számíthatsz
Ne aggódj a leejtések és karcolások miatt! A Clear Corner MagSafe tok úgy lett tervezve, hogy teljes védelmet nyújtson telefonodnak. A tok optimális vastagsága garantálja, hogy a készülék jól védett legyen a mindennapi fenyegetésekkel szemben. Emellett a szilárd konstrukció védi a telefont a károsodástól.

Kellemesség érintésre és tartósság
A Clear Corner MagSafe tok kivételes kényelmet nyújt. A matt felület kellemes tapintási élményt biztosít. Ráadásul a speciális bevonat ellenáll a sárgulásnak, így a tok hosszú ideig megőrzi elegáns megjelenését.

Tökéletes illeszkedés a készülékhez
Minden részlet a Clear Corner MagSafe tokban gondosan úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a telefonodhoz. A pontos kivágások minden porthoz és gombhoz lehetővé teszik, hogy minden készülékfunkciót kényelmesen használhass anélkül, hogy el kellene távolítanod a tokot.

Kamera védelem a legmagasabb szinten
A Clear Corner MagSafe tok lencse körüli emelt széle további védelmet nyújt telefonod kamerájának. Ez az innovatív kialakítás védi a lencsét a karcolásoktól és egyéb károsodásoktól, ami különösen fontos a mindennapi használat során. A fotóid mindig élesek és tiszták lesznek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett