Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363849 Márka: Hurtel

Clear Corner Case MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - átlátszó


Cikkszám: Masgafe Clear corner Case for iPhone 16 Pro Max | EAN/Vonalkód: 5907769363849 | Márka: Hurtel

Clear Corner Case MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezze fel a védelem és elegancia új szintjét a Clear Corner Case MagSafe segítségével. Ez az egyedülálló tok nemcsak teljes védelmet nyújt telefonja számára, hanem megkönnyíti a MagSafe használatát is, így a vezeték nélküli töltés még sosem volt ilyen egyszerű. Az erős mágnesnek, tökéletes illeszkedésnek és elegáns dizájnnak köszönhetően a Clear Corner Case MagSafe ideális megoldás lesz azok számára, akik értékelik a funkcionalitást és a stílust egyaránt. Ez az átlátszó tok kiemeli telefonja eredeti színét és formáját.

Specifikációk:
- Sorozat: Clear Corner Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU
- További jellemzők: MagSafe technológiával kompatibilis
- Szín: átlátszó

A Clear Corner Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Biztosítja a biztonságos vezeték nélküli töltést MagSafe kompatibilitással. Az erős mágnes lehetővé teszi a töltő pontos beállítását, ami megakadályozza, hogy a készülék véletlenül lecsússzon.
- Megvédi telefonját a károsodástól az optimalizált vastagságának köszönhetően. A tok szilárd konstrukciója megóvja a telefont a mindennapi fenyegetésekkel szemben.
- Ellenáll a sárgulásnak és kellemes tapintású. A tok matt felülettel rendelkezik.
- Pontosan illeszkedik a készülékhez. Az összes port és gomb számára kivágások vannak kialakítva, így a telefon összes funkciója könnyen elérhető.
- Növeli a kamera védelmi szintjét a lencse körüli emelt élnek köszönhetően. Ez a speciális kialakítás megóvja a lencsét a karcolásoktól és egyéb károsodásoktól.

Biztonságos vezeték nélküli töltés
A Clear Corner Case MagSafe erős mágnessel van felszerelve, amely tökéletesen működik a MagSafe rendszerrel. Ez rendkívül kényelmessé és egyszerűvé teszi a vezeték nélküli töltést. A mágnes pontosan pozicionálja a telefont a töltőn, ami megakadályozza a készülék véletlen lecsúszását.

Bízható védelem
Ne aggódjon a leesések és karcolások miatt! A Clear Corner Case MagSafe úgy van tervezve, hogy teljes védelmet nyújtson telefonjának. A tok optimális vastagsága garantálja, hogy a készülék jól védett a mindennapi fenyegetésekkel szemben. Emellett a szilárd konstrukció megvédi a telefont a károsodástól.

Érzékenység és tartósság
A Clear Corner Case MagSafe kivételes kényelmet is nyújt a használat során. A matt felület kellemes tapintási élményt biztosít. Továbbá, a speciális bevonat ellenáll a sárgulásnak, így a tok hosszú ideig megtartja elegáns megjelenését.

Tökéletes illeszkedés a készülékhez
Minden részlet a Clear Corner Case MagSafe-ben gondosan megtervezett, hogy tökéletesen illeszkedjen a telefonjához. Az összes port és gomb számára kialakított pontos kivágások révén a készülék összes funkciója könnyen elérhető. Ennek köszönhetően teljes kényelmet élvezhet anélkül, hogy le kellene venni a tokot.

Kamera védelem a legmagasabb szinten
A Clear Corner Case MagSafe lencse körüli emelt éle további védelmet nyújt telefonja kamerájának. Ez az innovatív dizájn megóvja a lencsét a karcolásoktól és egyéb károsodásoktól, ami különösen fontos a mindennapi használat során. Fotói mindig élesek és tiszták maradnak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett