Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396269561 Márka: OEM

CLEAR CASE 1,5 mm GRID tok XIAOMI REDMI 12C transparent


| EAN/Vonalkód: 5903396269561 | Márka: OEM

CLEAR CASE 1,5 mm GRID tok XIAOMI REDMI 12C transparent


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Clear Case 1.5 mm GRID egy átlátszó tok, megerősített élekkel és kameravédelemmel. Nagyon vékony és rugalmas, tökéletesen illeszkedik. Az eredeti dizájn a tok oldalán egyedi karaktert kölcsönöz az egész toknak.

Vékony és rugalmas: A Clear Case 1,5 mm GRID lehetővé teszi a telefon eredeti kinézetének megőrzését. A tok átlátszó, vékony (1.5 mm vastagságú) és nagyon rugalmas. Könnyen illeszkedik a telefonra és könnyen felszerelhető.

Védelem a képernyőnek és a kamerának: A gondos kidolgozás és az alkalmazott anyagok - tartós TPU - további előnyei a Clear Case 1.5 mm GRID-nak. Megerősített élek, megemelt perem a képernyő körül és beépített kameravédő sziget megvédik különféle típusú sérülésektől, így például a karcolásoktól és a leesés nem kívánt következményeitől.

Nem csúszik a kézben: A tok kellemes tapintású anyagból készült, amely csökkenti a kézből való kicsúszás lehetőségét. A fogás biztos, ami csökkenti a telefon leesésének és így különféle típusú sérülések bekövetkezésének kockázatát.

Eredeti dizájn: A tok oldalain található egyedi dizájn megkülönbözteti a Clear Case 1.5 mm GRID-ot a piacon elérhető más átlátszó modellektől. Ez egyedi karaktert kölcsönöz az egész toknak.

Specifikáció:
Anyag: TPU
Vastagság: 1.5 mm
Szín: Átlátszó

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett