Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396269622 Márka: OEM

CLEAR CASE 1,5 mm GRID Samsung Galaxy A54 5G tok


| EAN/Vonalkód: 5903396269622 | Márka: OEM

CLEAR CASE 1,5 mm GRID Samsung Galaxy A54 5G tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Clear Case 1,5 mm GRID egy átlátszó tok extra megerősítésekkel az éleken és kameravédelemmel. Nagyon vékony és rugalmas, tökéletesen illeszkedik. Az egész tok egyedi karaktert nyer az oldalán található eredeti dizájnnak köszönhetően.

Vékony és rugalmas: A Clear Case 1,5 mm GRID lehetővé teszi, hogy megőrizze telefonja eredeti megjelenését. A tok átlátszó, vékony (1,5 mm vastag) és nagyon rugalmas. Könnyen illeszkedik a telefonhoz és könnyen telepíthető.

Védelmet nyújt a képernyőnek és a kamerának: Az alapos kidolgozás és a felhasznált anyagok - tartós TPU - további előnyei a Clear Case 1,5 mm GRID tok. Az élek megerősítései, a képernyő körüli emelt szegély és a beépített kameravédő sziget megvédik a különféle sérülésektől, beleértve a karcolásokat és a leesés nem kívánt hatásait.

Nem csúszik a kézben: A tok kellemes tapintású anyagból készült, amely csökkenti a kézben való csúszás kockázatát - a fogás szilárd, ami csökkenti annak kockázatát, hogy leejtsék a telefont, és ezáltal különféle károk keletkezzenek.

Eredeti dizájn: Az oldalakon található egyedi dizájn megkülönbözteti a Clear Case 1,5 mm GRID tokot a piacon elérhető egyéb átlátszó modellektől. Az egész tokot egyedi karakterrel ruházza fel.

Specifikáció:
Anyag: TPU
Vastagság: 1,5 mm
Szín: Átlátszó

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett