Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971824975932 Márka: Choetech

Choetech IP0041 USB-C / Lightning MFi 480Mb/s 3A 2 m kábel - fekete


Cikkszám: IP0041 | EAN/Vonalkód: 6971824975932 | Márka: Choetech

Choetech IP0041 USB-C / Lightning MFi 480Mb/s 3A 2 m kábel - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Choetech IP0041 USB-C - Lightning kábel MFi tanúsítvánnyal, 2 méter hosszú - fekete Szüksége van gyors töltésre a legújabb iPhone modellekhez? Stabil kapcsolatra Mac vagy iPad készülékkel? A Choetech IP0041 kábel megfelel az elvárásainak – zökkenőmentes kompatibilitást biztosít az Apple eszközök felhasználói számára. Az MFi tanúsítvány révén biztonságos töltést és szinkronizálást biztosít iPhone, iPad és iPod készülékekhez. A 2 méteres hosszúság kényelmes használatot garantál különböző körülmények között, a nejlonfonat pedig évekig tartó tartósságot biztosít. Akár 480 Mb/s adatátviteli sebességet is lehetővé tesz. Hossza 2 méter. A Choetech IP0041 USB-C / Lightning kábel legfontosabb előnyei:
- Biztosítja, hogy Apple készüléke biztonságosan és hatékonyan legyen töltve. Az MFi tanúsítvány teljes kompatibilitást garantál az iOS-szel.
- Csökkenti a készülék töltéséhez szükséges időt. Támogatja a Power Delivery gyors töltési protokollt.
- Hosszú távú használatot biztosít anélkül, hogy károsodástól kellene tartania. Tartós kialakítással és több mint 10 000 hajlítási ciklust kiálló nejlonfonattal rendelkezik.
- Lehetővé teszi az eszközök egyidejű töltését és használatát, még akkor is, ha azok nincsenek közel áramforráshoz. A kábel 2 méter hosszú.
- Különböző használati forgatókönyvekhez alkalmazkodik – kompatibilis falitöltőkkel, autós töltőkkel, power bankokkal, laptopokkal és számítógépekkel. Specifikáció:
- Márka: Choetech
- Modell: IP0041
- Funkciók: adatátvitel és töltés
- Csatlakozók:
- USB-C (férfi)
- Lightning (férfi)
- Átvitel sebessége: 480 Mb/s
- Kábel hossza: 2 m
- Anyag: nejlon
- Fekete színű MFi tanúsítvány - 100% kompatibilitás és biztonság A Choetech IP0041 USB-C - Lightning kábel biztosítja a teljes kompatibilitást az Apple eszközökkel az MFi tanúsítványnak köszönhetően. Az Apple engedély garantálja, hogy a kábel zökkenőmentesen működik együtt az iOS-szel, nemcsak töltést, hanem adat szinkronizálást is kínálva. A biztonságos kapcsolat kizárja a készülék vagy az akkumulátor károsodásának kockázatát. Gyors töltés, amikor szüksége van rá A gyors töltési technológia támogatásának köszönhetően a Choetech IP0041 kábel jelentősen lerövidíti az eszköz akkumulátorának 100%-os feltöltéséhez szükséges időt. Ez remek megoldás többek között az iPhone 15, 14, 13, 12, 11 Pro, Pro Max, 8, 8 Plus, X, XS, XR vagy XS Max sorozatokhoz. Tartós kialakítás A nejlonfonat kivételes erőt és rugalmasságot biztosít a Choetech IP0041 kábelnek. Ez a speciális kialakítás ellenáll a hajlításnak és csavarodásnak, amely mindennapi használat során gyakori probléma. Ezenkívül a kábel szigorú laboratóriumi teszteken esett át, amelyek megerősítették tartósságát több mint 10 000 hajlítási cikluson keresztül. Tökéletes hossz - szabadság a használatban A 2 méteres hosszúság ideális megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a szabadságot a töltés során. Kényelmes pozícióban használhatja iPhone-ját vagy iPadjét, még akkor is, ha a legközelebbi konnektor távol van. Ez ideális megoldás nemcsak otthon, hanem az irodában vagy autóban is, ahol a hosszabb kábel megkönnyíti a mobil eszközök használatát töltés közben. Töltés minden körülmények között A Choetech IP0041 nem korlátozódik egyetlen típusú áramellátásra. Az USB-C csatlakozóval sokoldalúsága lehetővé teszi különféle áramforrások használatát, beleértve a falitöltőket, autós töltőket, power bankokat, valamint laptopokat és számítógépeket. Ez a sokoldalúság teszi a kábelt tökéletes társává utazás közben, a munkahelyen vagy otthon.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett