Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932112106957 Márka: Choetech

Choetech H88-BK összecsukható állvány telefonhoz vagy tablethez - fekete


Cikkszám: H88-BK | EAN/Vonalkód: 6932112106957 | Márka: Choetech

Choetech H88-BK összecsukható állvány telefonhoz vagy tablethez - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Choetech H88-BK összecsukható állvány telefonhoz vagy tablethez - fekete Biztosítsa okostelefonjának vagy táblagépének stabil és kényelmes helyet. Az elegáns, összecsukható Choetech H88-BK állvány 4 - 12,9 hüvelykes készülékekhez illeszkedik. Nemcsak nézési kényelmet kínál, hanem megkönnyíti a mobilkészülék használatát otthon, az irodában vagy egy kávézóban. Az állítható magasságnak és szögnek köszönhetően tökéletes nézési szöget élvezhet, a beépített kábellyuk pedig egyszerű töltést biztosít. Összehajtva a fogantyú belefér a zsebébe, így rendkívül hordozható. A szilikon csúszásmentes elemek védik a készüléket a karcolásoktól, az erős és stabil konstrukció pedig hosszú távú használatot garantál.

Specifikáció:
- Gyártó: Baseus
- Modell: Baseus High Efficiency Pro C00455300121-00
- Csatlakozók:
- USB-A
- USB-C
- 2 x szivargyújtó aljzat
- Márka: Choetech
- Modell: H88-BK
- Kompatibilis eszközök: 4-12,9 hüvelykes készülékek
- Anyag: alumínium, szilikon, műanyag
- Szín: Fekete

A Choetech H88-BK telefon vagy táblagép állvány legfontosabb előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít különféle eszközökhöz. Az állvány 4 - 12,9 hüvelykes telefonokhoz és táblagépekhez igazodik.
- Tökéletes nézési szöget biztosít, csökkentve a szem megerőltetését és a nyaki fájdalmat. Az állvány magassága legfeljebb 4 cm-re és a dőlésszög állítható.
- Tökéletes munka, iskola vagy utazás során, csökkentve a terhet és a további eszközök hordozásának szükségességét. Összehajtva zsebmérteűvé válik.
- Hatékonyan védi készülékét a karcolásoktól. Az állvány beépített csúszásmentes szilikonelemekkel rendelkezik.
- Erős támogatást kínál és megakadályozza a véletlen leeséseket. Tartós anyagokból készült.

Multifunkcionalitás és testreszabás A Choetech H88-BK állvány különböző méretű mobilkészülékekhez készült: kompakt okostelefonoktól a nagy táblagépekig. Így kiküszöböli a több állvány szükségességét. Bárhol is van, az állvány kényelmes feltételeket biztosít a munkához vagy szórakozáshoz.

Az állíthatóság az első Olvas, dolgozik, nézi a kedvenc filmjeit? A Choetech H88-BK állvány beállítása mindig optimális nézési szöget biztosít. A magasság- és dőlésszög-változtatási képesség nemcsak kényelmet nyújt, hanem az egészségére is vigyáz, segítve a helyes testtartás fenntartását.

Az állvány mindig veled van A szilikon csúszásmentes elemek nemcsak megakadályozzák a készülék véletlen mozgását, hanem a felületét is megvédik a karcolásoktól. A Choetech H88-BK állvány ugyanolyan gondossággal bánik a készülékével, mint Ön.

Stabil állvány a telefonjához vagy táblagépéhez Kiváló minőségű anyagokból készült, a Choetech H88-BK állvány biztonságot nyújt az okostelefonjának vagy táblagépének. Függetlenül attól, hogy a készüléket otthon vagy nyilvános helyen használja, biztos lehet benne, hogy stabil lesz.

Védelem és biztonság A szilikon csúszásmentes elemek nemcsak megakadályozzák a készülék véletlen mozgását, hanem a felületét is megvédik a karcolásoktól. A Choetech H88-BK állvány ugyanolyan gondossággal bánik a készülékével, mint Ön.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett