Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932112103109 Márka: Choetech

Choetech AUX007 Lighting / mini jack 3.5mm kábel 1 m - fekete


Cikkszám: AUX007 | EAN/Vonalkód: 6932112103109 | Márka: Choetech

Choetech AUX007 Lighting / mini jack 3.5mm kábel 1 m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Choetech AUX007 kábel Lightning csatlakozóval és 3.5 mm mini jackkel, 2 m hosszú - fekete
A Choetech AUX007 kábel lehetővé teszi, hogy Apple készülékeit zökkenőmentesen csatlakoztassa bármilyen 3.5 mm-es csatlakozóval rendelkező audio eszközhöz, így kedvenc dalai még jobban szólhatnak. Lightning csatlakozóval és 3.5 mm-es mini jackkel rendelkezik. A szilárd kivitelezés és a mechanikai károsodásokkal szembeni ellenállás biztosítja a kábel hosszú élettartamát. Az 1 m hosszúság kényelmes használatot biztosít a kábel összegubancolódása nélkül.

Műszaki adatok:
- Gyártó: Choetech
- Modell: AUX007
- Csatlakozók:
- Lightning (férfi)
- 3.5 mm mini jack (férfi)
- Szín: fekete
- Hossz: 1 m

A Choetech AUX007 kábel legfontosabb előnyei:
- Tökéletes audio kapcsolatot biztosít. Támogatja a 3.5 mm-es mini jack kimenetet, így kompatibilis többek között: autók AUX portjaival vagy fülhallgatókkal.
- Hibátlanul csatlakozik az Apple készülékekhez. A Lightning csatlakozó szinte minden Apple készülékkel működik: iPhone (14-es sorozatig), AirPods és iPad.
- Hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál. A kábel számos megbízhatósági teszten átment, és rendkívül tartós.
- Napi használatnál kényelmes, nem gubancolódik össze. Az 1 méter hosszú kábel tökéletes megoldás különböző alkalmazásokhoz.
- Elképesztően tartós az erős fonatának köszönhetően. A fonott kábel további tartósságot és mechanikai károsodásokkal szembeni ellenállást biztosít.

Zavartalan audio kapcsolat
A Choetech AUX007 kábel tökéletes audio kapcsolatot biztosít. A 3.5mm-es csatlakozó sok eszközzel kompatibilis. Támogatja az AUX audio kimenetet, beleértve az autókban és a fülhallgatókban, így bárhol élvezheti kedvenc zenéit.

Tökéletes társ az Apple készülékeihez
A Choetech AUX007 kábel könnyedén csatlakozik az Apple készülékekhez, így elfelejtheti a kompatibilitási problémákat. A Lightning csatlakozó számos Apple készülékkel működik, beleértve az iPhone-okat (14-es sorozatig), az AirPods-okat és az iPad-eket. Zenét hallgathat, filmet nézhet és más funkciókat használhat megszakítás nélkül.

Megerősített megbízhatóság és tartósság
A megbízhatóság és tartósság azok a tulajdonságok, amelyek megkülönböztetik a Choetech AUX007 kábelt. A termék számos megbízhatósági teszten ment át és rendkívüli tartóssággal rendelkezik, amely hosszú élettartamot biztosít. Biztos lehet benne, hogy a kábel hosszú ideig szolgál majd, még intenzív használat mellett is.

Az ideális hossz: 1 méter
A kábelhosszúság számít, és az 1 méter ideális a mindennapi használatra. A Choetech AUX007 kábel elegendő hosszúságot biztosít ahhoz, hogy szabadon használhassa audio eszközeit anélkül, hogy aggódnia kellene a kábel összegubancolódása miatt. Elég hosszú ahhoz, hogy kényelmes legyen, de ugyanakkor nem zavaró a mindennapi használat során.

Tartósság a szilárd kivitelezésnek köszönhetően
A Choetech AUX007 kábel fonata további tartósságot és mechanikai károsodásokkal szembeni ellenállást biztosít. A fonott kábel nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz, hanem elsősorban megvédi a belső kábelt a sérülésektől, ami jelentősen növeli annak élettartamát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett