Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932112108074 Márka: Choetech

Choetech ASC006-WF napelemes intelligens PTZ WiFi kamera 5W napelemmel - fehér


Cikkszám: 01.03.05.ASC006-WF | EAN/Vonalkód: 6932112108074 | Márka: Choetech

Choetech ASC006-WF napelemes intelligens PTZ WiFi kamera 5W napelemmel - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Choetech ASC006-WF intelligens PTZ napelemes kamera 5W napelemmel (WiFi kommunikáció) - fehér

A Choetech ASC006-WF napelemes kamera WiFi kapcsolattal tökéletes megoldás ingatlanfelügyelethez. Az 5W-os napelem folyamatos működést biztosít a készüléknek áramforrás csatlakoztatása nélkül. Négy LED lehetővé teszi a hatékony éjszakai megfigyelést, a széles látószögű lencse pedig 2K képminőséget biztosít. A felvételeket a felhőben vagy egy micro SD kártyán tárolhatja, ami biztosítja azok biztonságát. Az egyszerű konfigurációnak köszönhetően a készülék telepítése csak néhány percet vesz igénybe.

Specifikáció:

-Márka: Choetech

-Modell: Choetech ASC006-WF

-Kép feldolgozás:


-processzor: Ingenic-T31ZL, Ingenic-T31ZX

-szenzor: GC2063, GC4653

-tömörítés: H.264+ / H.265

-felbontások: 2048x1536, 2592x1520


-Kamera paraméterek:


-kamera látószög: 355° (vízszintes), 100° (függőleges)

-kamera forgási sebesség: 55°/s (vízszintes), 40°/s (függőleges)

-éjjeli mód: teljes szín (0.001 lux)

-infravörös: akár 20 m (IR LED)

-fehér fény: akár 20 m (LED)

-lencse: 2.8 mm / 105°

-audio rendszer: 3W hangszóró, mikrofon

-mikrofon hatótávolság: akár 20 m

-támogatott memória: microSD (akár 128 GB)


-Objektumérzékelés:


-érzékelő működési szög: 105°

-érzékelő működési távolság: akár 12 m


-Kommunikáció:


-WiFi 2,4 GHz


-Kamera áramellátás:


-áramellátás típusa: napelem (5 W)

-anyaga: monokristályos szilícium

-energiafogyasztás (működés): 3 W

-energiafogyasztás (készenlét): 0.003 W

-akkumulátor: lítium-ion (4 x 18650)


-Munkakörülmények:


-Környezet: kültéri, beltéri

-hőmérséklet: -30° ~ +60°

-környezeti páratartalom: 0%~90% RH

-védelmi szint: IP66


-szín: fehér


A Choetech ASC006-WF napelemes kamera legfontosabb előnyei:

-Biztosítja a zökkenőmentes WiFi csatlakozást. A Choetech ASC006-WF kamera csatlakozik az otthoni WiFi hálózathoz, lehetővé téve ingatlana távfelügyeletét.

-Napelem által meghajtott – a kamerának nincs szüksége áramforrásra. Egy 5W-os napelem magas konverziós hatékonysággal biztosít folyamatos működést a készüléknek áramforrás csatlakoztatása nélkül.

-Nappali és éjszakai láthatóságot biztosít, garantálva a biztonságot éjjel-nappal. Négy LED biztosítja a teljes láthatóságot éjszaka.

-Magas képminőséget és széles látómezőt biztosít. A lencse 2K minőségben rögzíti a képeket, és a hibrid zoom és pan-tilt funkció 360 fokos nézetet kínál.

-Biztosítja az adatok biztonságos tárolását. A felvételeket a felhőben vagy egy 128 GB-os micro SD kártyán tárolhatja, 7 napos ingyenes felhőpróbával.

Távoli WiFi kapcsolat
A Choetech ASC006-WF napelemes kamera közvetlenül csatlakozik otthoni WiFi hálózatához, lehetővé téve ingatlana távfelügyeletét bárhonnan a világon – függetlenül attól, hol tartózkodik. Ez a megoldás stabil kapcsolatot és könnyű hozzáférést biztosít az élő nézethez. A mobilalkalmazás lehetővé teszi a kényelmes kezelést és valósidejű felügyeletet, ami tovább növeli a használat komfortját.

Napelemes energia – függetlenség az áramtól
Egy 5W-os napelem folyamatos működést biztosít a kamerának, kizárólag napenergiát használva. Ez az ökológiai megoldás lehetővé teszi a készülék működését az áramforrás hálózati csatlakozás nélkül. Így folyamatos megfigyelést élvezhet további energia költségek nélkül. A napelem magas konverziós hatékonysággal rendelkezik, ami megbízható működést garantál még alacsony napfény mellett is.

Éjszakai megfigyelés LED diódákkal
A Choetech ASC006-WF napelemes kamera négy LED-je teljes láthatóságot biztosít még éjszaka is. Az fejlett LED technológiának köszönhetően ingatlana éjjel-nappal megfigyelt marad. Az LED diódák tiszta és részletes képet biztosítanak, ami növeli otthona biztonságát. Pontosíthatja a felhajtóra, kertre vagy az ingatlan más részeire. Ez a kamera teljes kontrollt és nyugalmat biztosít.

Kiváló képminőség és teljes rálátás
A Choetech ASC006-WF napelemes kamera széles látószögű lencsével van felszerelve, amely 2K minőségben rögzíti a képeket. A hibrid zoom és a kamera 360 fokos forgása teljes rálátást és magas képminőséget biztosít, ami elengedhetetlen a hatékony felügyelethez. Könnyedén láthatja minden részletet. A kamera magas felbontásban rögzíti a képeket, ami lehetővé teszi az arcok és más fontos részletek pontos felismerését. Kiváló eszköz széles terek és részletes felügyelethez.

Biztonságos felvételtárolás
A Choetech ASC006-WF napelemes kamera felvételei tárolhatók a felhőben vagy egy akár 128 GB-os micro SD kártyán. A gyártó 7 napos ingyenes felhőpróbát kínál, ami lehetőséget ad minden funkció kipróbálására és biztosítja, hogy adatai mindig biztonságban és elérhetők legyenek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett