Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6938075665845 Márka: Torras

Case Torras UPRO Ostand Samsung Galaxy S24 Ultra tok (átlátszó)


Cikkszám: X00FX1283 | EAN/Vonalkód: 6938075665845 | Márka: Torras

Case Torras UPRO Ostand Samsung Galaxy S24 Ultra tok (átlátszó)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Biztosítsd okostelefonodnak az optimális védelmet és élvezd a páratlan kényelmet a Torras UPRO Ostand tokkal. A kiegészítő egy állvánnyal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a szög beállítását 40°-tól 120°-ig, és erős mágneseket használ. Robusztus kialakításának köszönhetően esés esetén védi készülékedet.

Mágneses kialakítás: A Torras UPRO Ostand tok Halbach mágneseket használ, amelyek megbízható erősségükről ismertek. Így szabadon használhatsz különféle mágneses kiegészítőket, például töltőket, vagy akár a telefonodat is a hűtőszekrényre rögzítheted, hogy kényelmesen főzhess szakértői felvételek segítségével.

Garantált védelem: Többé nem kell stresszelned, ha leejted az okostelefonodat. A Torras UPRO Ostand tok katonai szabványú védelmet nyújt, miközben a megerősített sarkok és élek elnyelik az ütődéseket, így megvédik készülékedet az ütközésektől.

Kényelmes használat: A Torras tok praktikus állvánnyal van ellátva, amely kiterjeszti az okostelefon használatát. 40°-tól 120°-ig állítható, hogy kényelmesen nézhesd a videókat vagy részt vehess videohívásokban.

Klasszikus dizájn: A Torras UPRO Ostand tok dizájnja eleganciát és minimalizmust ötvöz, így fokozza okostelefonod kifinomult megjelenését. A vékony profil és az átlátszó kialakítás lehetővé teszi, hogy gyönyörködj készüléked eredeti dizájnjában.

Gyártó: Torras
Modell: Ostand
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra
Szín: Átlátszó

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett