Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396187476 Márka: OEM

CARD tok Samsung Galaxy S23 Ultra fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396187476 | Márka: OEM

CARD tok Samsung Galaxy S23 Ultra fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Erős szilikon fliptok, amely helyet biztosít egy hitelkártya számára, így könnyű hozzáférést kínál a gyakran használt hitelkártyához és személyi igazolványhoz. Az okostelefonok többsége nem kínál lehetőséget kártyák vagy dokumentumok tárolására, de a nem mindenki által kedvelt pénztárca tok alternatívája. A Card tok segítségével telefonját és kártyáját mindig kéznél tarthatja.

Napi védelem: A Card tok védi a telefon hátlapját, éleit és hátulját a karcolásoktól és sérülésektől. Továbbá, nem kell többé aggódnia a karcolások miatt, akkor sem, ha a kulcsokat és a telefont ugyanabban a zsebben tartja. A nem csúszós bevonatnak köszönhetően elkerülheti a telefonja véletlen elejtését. A Card további védelmet biztosít az ujjlenyomatok ellen is.

100%-os illeszkedés: A tok rugalmas szilikonból készült, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson a készülékre. Továbbá, minden kivágás és gomb tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. Az induktív töltés a tokon keresztül is működik, így nem szükséges eltávolítani a tokot a vezeték nélküli töltéshez (azonban javasoljuk, hogy töltés előtt vegye ki a kártyát a tokból).

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett