Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396153389 Márka: OEM

CARD tok iPhone 11 fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396153389 | Márka: OEM

CARD tok iPhone 11 fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kártyatartós szilikontok hely a hitelkártyának, így könnyedén hozzáférhet a használatban lévő hitelkártyákhoz és személyi igazolványhoz.
Telefonja és hitelkártyái mindig kéznél vannak
A piacon elérhető telefontokok túlnyomó többsége nem nyújt lehetőséget kártyák vagy dokumentumok tárolására. A pénztárca tok viszont nem mindenki számára vonzó megoldás. A Card egy olyan tok, amelynek köszönhetően mindig kéznél lehet a telefonja és a kártyái.
Napi védelem
A Card tok védi a telefon hátulját, oldalait és hátlapját a karcolásoktól és sérülésektől. Nincs többé karcolás, még akkor sem, ha a kulcsokat és a telefont ugyanabba a zsebbe teszi. Nincs többé véletlen telefonleejtés a kezéből – ez az csúszásmentes bevonatnak köszönhetően lehetséges. A Card védelmet nyújt az ujjlenyomatok ellen is.
100% illeszkedés
A tok rugalmas szilikonból készült. Az ilyen anyag garantálja, hogy a tok tökéletesen illeszkedik a készülékhez. Ezenkívül az összes kivágás és gomb tökéletesen integrálva van a telefonmodellhez. Az induktív töltés működik a Card tokkal. Nem szükséges eltávolítani a tokot a vezeték nélküli töltéshez (azonban javasoljuk, hogy töltés előtt távolítsa el a kártyát a tokból).

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett