Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576230060 Márka: Hurtel

Card Case szilikon tok kártyatartóval dokumentumok számára Samsung Galaxy A22 4G fehér


Cikkszám: Card Case Samsung A22 4G White | EAN/Vonalkód: 9145576230060 | Márka: Hurtel

Card Case szilikon tok kártyatartóval dokumentumok számára Samsung Galaxy A22 4G fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Card Case szilikon tok egy helyet biztosít a hitelkártya számára. Egy tökéletesen illeszkedő telefontok önmagában nem elég. Valami többre vágysz? A Card Case épp neked készült. Ez a funkcionális kiegészítő elfeledteti veled a pénztárcád állandó szemmel tartását - mostantól mindig kéznél lesznek a dokumentumaid, hitelkártyáid vagy bankjegyeid. Mindezeket biztonságosan tárolhatod a speciális rekeszben, amellyel a Card Case fel van szerelve.

Teljes védelem a készüléked számára: Tökéletesen illeszkedik a telefon testére, nemcsak a hátlapot, hanem a készülék széleit és oldalait is tökéletesen védi. A szilikon Card Case garantálja a védelmet a szennyeződésekkel szemben, beleértve az ujjlenyomatokat is. Használatával elkerülheted a véletlen leejtést is - mindez a csúszásmentes bevonatának köszönhető.

Tartós tok divatos dizájnnal: Ez a mesésen színes, puha tok bár első pillantásra jelentéktelennek tűnhet, nagyon tartós. A gyártás során használt szilikon ellenáll a sokkoknak. Ez a különleges anyag rugalmassá teszi a tokot - alkalmazkodik a készülék alakjához, ugyanakkor merevíti is azt, biztosítva a védelmet a sérülésektől.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett