Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576229811 Márka: Hurtel

Card Case Szilikon Tok Kártyatartó Dokumentumokkal Samsung Galaxy A72 4G Fekete Tok


Cikkszám: Card Case Samsung A72 4G Black | EAN/Vonalkód: 9145576229811 | Márka: Hurtel

Card Case Szilikon Tok Kártyatartó Dokumentumokkal Samsung Galaxy A72 4G Fekete Tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Card Case szilikon tok hellyel egy hitelkártya számára. Egy tökéletesen illeszkedő telefontok nem mindig elegendő. Szeretne valami többet? A Card Case pont Önnek készült. Ez a funkcionális kiegészítő elfeledteti Önnel a folyamatos aggódást a pénztárcája miatt - mostantól mindig kéznél lesznek a dokumentumok, hitelkártyák vagy bankjegyek. Mindezeket biztonságosan tárolhatja a Card Case speciális rekeszében.

Teljes védelem készülékének: Tökéletesen illeszkedik a telefon testéhez, így nemcsak a hátlapot, hanem az éleket és az oldalakat is védi. A szilikon Card Case egyben védelmet nyújt a szennyeződések, például az ujjlenyomatok ellen. Ráadásul elkerülheti vele a telefon véletlen elejtését is, köszönhetően a csúszásgátló bevonatnak.

Tartós tok divatos dizájnnal: Bár a színes, puha tok látszólag szolid, valójában nagyon tartós. A gyártás során felhasznált szilikon ellenáll a rázkódásoknak. Ez az egyedi anyag rugalmassá teszi a tokot - igazodik az eszköz formájához, ugyanakkor megerősíti azt, így biztosítva a védelmet a sérülésektől.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett