Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576227480 Márka: Hurtel

Card Case Szilikon Pénztárca Tok Kártyatartóval iPhone XS Max piros


Cikkszám: Card Case iPhone Xs Max Crimson | EAN/Vonalkód: 9145576227480 | Márka: Hurtel

Card Case Szilikon Pénztárca Tok Kártyatartóval iPhone XS Max piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Card Case szilikon tok hitelkártya helyével. Egy tökéletesen passzoló telefontok nem mindig elég. Többet vár? A Card Case pont Önnek készült. Ez a multifunkcionális kiegészítő elfeledteti Önnel a folyamatos figyelmet a pénztárcájára - mostantól mindig kéznél lesznek a dokumentumai, hitelkártyái vagy bankjegyei. Mindet biztonságban tárolhatja a speciális rekeszben, amellyel a Card Case rendelkezik.

Teljes védelem készülékének. Tökéletesen illeszkedik az Ön telefonjának testéhez, így nemcsak a hátulját, hanem a széleit és oldalait is védi. A szilikon Card Case szintén garantálja a védelmet a szennyeződésektől, beleértve az ujjlenyomatokat is. Használatával elkerülheti a véletlen csúszást is - ez a csúszásmentes bevonatnak köszönhető.

Tartós tok divatos dizájnnal. A mesésen színes, puha tok bár látszólag nem feltűnő, nagyon tartós. A gyártás során használt szilikon biztosítja az ütésekkel szembeni ellenállást. Ez a különleges anyag a tokot rugalmasá teszi - így alkalmazkodik a készülék formájához, miközben merevíti azt, biztosítva a sérülés elleni védelmet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett