Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396272226 Márka: OEM

CARBON PREMIUM tok SAMSUNG A55 5G fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396272226 | Márka: OEM

CARBON PREMIUM tok SAMSUNG A55 5G fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Carbon Premium tok a legjobb védelmet nyújtja telefonod számára mindennap. Megvédi készüléked az esésektől, karcolásoktól és portól. Fényes karbon szálas textúrával borítva elegáns megjelenést biztosít.

Teljes védelem: Minden okostelefonnak szüksége van egy masszív tokra, amely megvédi az eszközt a váratlan esések esetén. A megerősített sarkak elnyelik az ütés erejét, és a kiálló élek további védelmet nyújtanak a képernyő és a kamera számára. A csúszásmentes szilikon biztosítja, hogy a telefon ne csússzon ki a kezedből.

Használati kényelem: Könnyen tisztán tarthatod a tokot. Az integrált gombok megakadályozzák, hogy por vagy szennyeződés jusson a telefonba. A tok kivágásokkal rendelkezik a telefon funkciógombjai számára, így szabadon használhatod a készüléket.

Induktív töltés akadálytalanul: A Carbon Premium tokkal anélkül töltheted okostelefonodat, hogy le kellene venned a tokot.

Modern megjelenés: A Carbon Premium tok mindenki számára ideális, aki az eleganciát és az időtálló dizájnt értékeli. A Carbon Premium tokon alkalmazott dizájn karbon motívumok még vonzóbbá teszik telefonodat.

Specifikáció:
Anyag: TPU

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett