Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396301889 Márka: OEM

Camera PROTECTOR 9H Samsung Galaxy A14 5G/A34 fekete üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 5903396301889 | Márka: OEM

Camera PROTECTOR 9H Samsung Galaxy A14 5G/A34 fekete üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PROTECTOR 9H kameravédő applikátorral az ideális megoldás azok számára, akik maximális védelmet szeretnének biztosítani okostelefonjuknak. A 9H keménységnek és a kiváló minőségű kidolgozásnak köszönhetően megbízható védelmet nyújt a karcolások és a mechanikai sérülések ellen.

Applikátorral Az applikátor, amely a készlet része, nagymértékben megkönnyíti a védőfólia felhelyezését, garantálva a pontos illeszkedést légbuborékok nélkül, és gyors és egyszerű telepítést biztosít.

9H keménység A 9H keménység a legmagasabb szabvány a képernyő- és kameravédelemben. A PROTECTOR 9H védőfólia karcálló, hosszú távú védelmet nyújtva a kamera lencséinek a mindennapi használattal szemben.

Magas átlátszóság A védőfólia magas átlátszósággal rendelkezik, így nem befolyásolja a fényképek vagy videók minőségét. A tökéletes átlátszóság biztosítja, hogy a kamera lencséi védve legyenek anélkül, hogy kompromisszumot okozna a képminőségben.

Szilárd edzett üveg A védőfólia edzett üvegből készült, és lefedi a kamera teljes felületét. Ez maximális védelmet nyújt a lencséknek és az egész kameramodulnak.

További védelem A PROTECTOR 9H védőfóliának elegáns fekete kerete van, amely tovább erősíti a kamera védelmét. A keret esztétikailag kellemes megjelenést biztosít, tökéletesen illeszkedve a készülék dizájnjához.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett