Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316143937 Márka: LDNIO

Cable USB to Lightning LDNIO LS561, 2.4A, 1m (fekete) tok


Cikkszám: LS561 lightning | EAN/Vonalkód: 5905316143937 | Márka: LDNIO

Cable USB to Lightning LDNIO LS561, 2.4A, 1m (fekete) tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Most kényelmesen használhatod az eszközeidet töltés közben. Az LDNIO LS561 USB-A to Lightning kábel rendelkezik egy 90°-ban hajlított csatlakozóval, amely nem fog kilógni vagy zavarni. Akár 2,4 A-ig is tölthet, és akár 480 Mbps sebességgel is képes adatokat átvinni. Emellett robusztus kialakítása és nagy ellenállása a sérülésekkel szemben is kiemelkedik.

Kényelmes használat
Filmet szeretnél nézni vagy játszani, de okostelefonod vagy tabletod lemerülőben van? Nem probléma - csatlakoztasd az eszközt az LDNIO LS561 kábellel az áramforrásra! A Lightning csatlakozója 90°-os szögben hajlik, így nem fog kilógni vagy szorítani. Most kényelmesen tarthatod telefonodat és még jobban élvezheted a játékélményt!

Tartós kivitel
A kábel készítéséhez környezetbarát anyagokat használtak, ami kivételes tartósságot és csavarodásmentességet biztosít. Továbbá, a leginkább sérülékeny részeit extra védelemmel látták el. Az LS561 magas sűrűségű fonattal rendelkezik, és ellenáll a kopásnak, hajlításnak, húzásnak és szakadásnak. Mindez garantálja, hogy hosszú ideig szolgálni fog téged!

Gyorsabb töltés
Az LDNIO-val nem kell sokáig várnod, amíg eszközeid újra használatra készek lesznek. Az LS561 kábel akár 2,4 A-t is biztosít, ami azt jelenti, hogy pillanatok alatt feltöltheted iPad-ed vagy iPhone-odat. Nincs több hosszadalmas várakozás - bízz a bevált megoldásokban és töltsd fel eszközeidet még gyorsabban!

Fájlok átvitele egy szempillantás alatt
Az LS561 kábellel nem csak eszközeidet töltheted, hanem a szükséges fájlokat is gyorsan átviheted. A termék garantálja a körülbelül 480 Mbps átviteli sebességet, így nem kell sokáig várnod, amíg minden fotó, videó, dokumentum vagy zene eljut a célállomására!

Márka
LDNIO

Modell
LS561

Szín
Fekete

Típus
USB-A to Lightning

Töltési áram
2,4 A

Csatlakozó
USB 3.0

Kábel hossza
1 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett