Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364082 Márka: Hurtel

Bőrkötésű tok iPhone 16 Pro - fekete


Cikkszám: Leather Book Case for iPhone 16 Pro Black | EAN/Vonalkód: 5907769364082 | Márka: Hurtel

Bőrkötésű tok iPhone 16 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Bőrkötésű tok iPhone 16 Pro - fekete

A klasszikus védő fedélnek köszönhetően a bőrkötésű tok megvédi okostelefonját a karcolásoktól és a sérülésektől, még akkor is, ha hátizsákban, táskában vagy zsebben hordja. Az erős mágneses zár megakadályozza a véletlen kinyitást, és a belső zsebek lehetővé teszik a fizetési kártyák és bankjegyek kényelmes tárolását. Ezenkívül a tok állványként is összehajtható, ami megkönnyíti a filmnézést és a telefon vízszintes használatát.

Műszaki adatok:
- Sorozat: Bőrkötésű tok
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Anyag: TPU
- Szín: fekete

A bőrkötésű tok legfontosabb előnyei:
- Megvédi a telefon képernyőjét a sérülésektől. A fedél megvédi az okostelefont a karcolásoktól és repedésektől.
- Megakadályozza a véletlen kinyitást. Egy erős mágneses zár tartja a fedelet a helyén.
- Képes tárolni fizetési kártyákat és bankjegyeket. Négy zseb a fedél belsejében tökéletes a kártyák és bankjegyek tárolására.
- Kényelmes vízszintes nézetet tesz lehetővé. A tok fedele összehajtható, hogy stabil támasztékot hozzon létre.
- Elegáns kivitel, amely stílust és tartósságot biztosít. Az öko-bőr könnyen karbantartható.

Teljes kijelzővédelem
A bőrkötésű tok a klasszikus fedélnek köszönhetően teljes védelmet nyújt az okostelefon számára. A fedél nemcsak a képernyőt védi a karcolásoktól és repedésektől, hanem eleganciát is kölcsönöz az egész készüléknek. A tok tökéletesen alkalmas arra, hogy a telefonját hátizsákban, táskában vagy zsebben tárolja, anélkül, hogy sérüléstől kellene tartania.

Erős mágneses zár
A bőrkötésű tok erős mágneses zárral van felszerelve, amely biztosítja, hogy a fedél mindig a helyén maradjon. Ez a megoldás rendkívül praktikus, különösen olyan helyzetekben, amikor a telefon ki van téve a tok véletlen kinyitásának. Megvédi a kijelzőt és a tok belső részét a sérülésektől.

Praktikus kártyazsebek
A bőrkötésű tok fedelének belsejében található négy zseb kiváló helyet biztosít a fizetési kártyák, bankjegyek vagy egyéb apró tárgyak tárolására. Ennek a megoldásnak köszönhetően a tok nemcsak a telefon védelmét szolgálja, hanem praktikus pénztárcaként is funkcionál. Felejtse el az extra pénztárca cipelésének szükségességét.

Kényelmes vízszintes nézet
A bőrkötésű tok lehetővé teszi, hogy kényelmesen használja a telefonját, köszönhetően annak, hogy a fedelet stabil állvánnyá lehet összehajtani. Ez az ideális megoldás azok számára, akik gyakran néznek filmeket, böngésznek fényképeket vagy indítanak videohívásokat. Ennek a funkciónak köszönhetően élvezheti a kedvenc tartalmait a telefon képernyőjén anélkül, hogy azt a kezében kellene tartania.

Az öko-bőr stílusa és eleganciája
A bőrkötésű tok öko-bőrből készült, amely elegáns megjelenést kölcsönöz neki. Ideális választás azok számára, akik értékelik a stílus és a praktikusság kombinációját, miközben biztosítják okostelefonjuk eleganciáját.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett